mandag 22. juli 2024

Foderhække og drikkekopper til landmænd

Udgivet : 31. august 2021

Foderhække og drikkekopper til landmænd

Dan Egtved har et kæmpe udvalg af staldinventar. Læs mere her, hvis du søger en drikkekop eller en foderhæk til dine dyr.

Drikkekop til dyr og mere i staldinventar på dan-egtved.dk

Dan Egtved er eksperter i staldinventar og de har i mange årtier udviklet topmoderne metoder til fodersystemer og drikkesystemer. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af drikkekopper i sortimentet til gode priser. Der findes modeller, der har forskellige egenskaber, bl.a. frostfrie systemer som sikrer friskt vand hele året rundt både inde og ude. Mange drikkekopper fyldes op af friskt vand, når dyret sætter mulen på en ”knap.” De lærer altid hurtigt, hvordan det fungerer, og det sikrer at deres vand er friskt, og at det ikke står og bliver dårligt i varmen. På den måde slipper du også for at skulle slæbe vand i trillebøren for at fylde et drikketrug. Hvis du søger en god Dan Egtved  drikkekop, så kan det anbefales at klikke ind på www.dan-egtved.dk, hvor der bliver solgt kvalitetsprodukter til gode priser. Deres produkter er altid robuste og lavet i stærke materialer, da de jo skal bruges af store tunge dyr, som har det med at slide lidt på inventaret.

Foderhække - Stort udvalg hos Dan Egtved

Dan Egtved har også et stort udvalg af foderhække, som er en ganske genial opfindelse, når man har fritgående dyr eller mange dyr, der deler samme fold. En foderhæk sikrer, at alle dyrene kan spise uden at skulle slås om maden. Der er kun plads til et bestemt antal dyr, som skal stikke deres hoved ind imellem to ”kirkestole” for at komme til maden. På den måde kan de ikke skubbe til hinanden, og der er ikke noget med, at den største og stærkeste spiser al maden, uden at de andre kommer til truget. En foderhæk er klart den bedste måde at fodre sine dyr på, da de spiser under mindre stressede omstændigheder. Man sikrer, at selv de mindste får rigeligt mad. Læs mere om udvalget af forskellige modeller på dan-egtved.dk, hvor du uden tvivl kan finde den rette foderhæk til dine dyr.