mandag 22. juli 2024

Find næringsrig foder til en bred vifte af dyr på www.fodergrossisten.dk

Udgivet : 16. maj 2019

Find næringsrig foder til en bred vifte af dyr på www.fodergrossisten.dk

Hos Fodergrossisten.dk kan du få opfyldt alle dine kæledyrs behov inden for alverdens forskellige slags dyrefoder. Her finder du både de mere almindelige slags dyrefoder, så som hundefoder og kattefoder, hvor især BARF foder kan anbefales. Har du mere eksotiske kæledyr derhjemme så som øgler, slanger eller fugleedderkop, vil kategorien med frosne insekter og frosne mus måske nærmere have interesse. Uanset hvad får du en god service, hurtig levering og altid dyrefoder i ordentlig kvalitet. Læs mere herunder.

Nærende foder til hunde og katte fra BARF

Flere og flere katte og hundeejere begynder at interesse sig for at deres kæledyr får en ordentlig og varieret kost, med de rette naturlige ingredienser. Præcist som det gælder os mennesker, så er det nemlig ikke lige meget hvad hverken hunde og katte for at spise, hvis de skal trives. I den forbindelse kan man med fordel vælge BARF foder. BARF foder er nemlig kattefoder og hundefoder, hvor man nøje har sammensat en kost, der læner sig så meget som muligt op ad den, som dyrene ville spise ude i naturen. BARF foder er både godt for dyrets fordøjelsessystem og en række andre kropsfunktioner. Vil du gerne have en sund og glad hund og / eller kat, kan du med fordel vælge BARF foder næste gang du shopper. Køb det hos www.fodergrossisten.dk.

Et bredt udvalg af frosne insekter

Foruden BARF foder kan du blandt andet også købe frosne insekter hos Fodergrossisten.dk. I kategorien er der flere varianter du kan vælge imellem, blandt andet fårekyllinger, voksmøl, melorme, græshopper og buffalo orme. Alle frosne insekter leveres i tøris, som sørger for at de holder sig friske og klar til at spise når de kommer frem. Hos www.fodergrossisten.dk leverer man blandt andet frosne insekter og andet dyrefoder til både Københavns Zoo og Randers Regnskov, så mon ikke de har meget godt styr på det? Klik forbi hjemmesiden allerede i dag, og se det brede udvalg af frosne insekter, BARF foder og andet foder til dyr.