mandag 22. juli 2024

Feriebolig & Investering tilbyder unikke muligheder for investering i ferieboliger i Italien

Udgivet : 28. februar 2023

Feriebolig & Investering tilbyder unikke muligheder for investering i ferieboliger i Italien

Drømmer du om at have adgang til en eller flere ferieboliger i Italien? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi kigger lidt nærmere på Investering & Feriebolig og de mange muligheder, det danske aktieselskab tilbyder sine investorer. Investerer man i Investering & Feriebolig, får man nemlig adgang til en række ferieboliger rundt omkring i verden – herunder Italien.

Nyd din ferie i en lækker feriebolig i Italien

Hvert år er der mange danskere, der tager til Italien for at nyde deres ferie, men hvis man ikke ønsker eller ikke har mulighed for at betale prisen for at booke og leje, eller man måske ønsker at tage mere spontant afsted, kan det være svært at finde den rigtige bolig. Derfor tilbyder Investering & Feriebolig dig muligheden for at investere i en feriebolig i Italien gennem dem. Konceptet fungerer grundlæggende sådan, at man investerer i aktier i Investering & Feriebolig, hvorefter man som investor bliver medejer af ferieboliger i Italien og mange andre steder i verden. Selvom Italien er et populært rejsemål, er det nemlig ikke kun ferieboliger i Italien, du finder i porteføljen hos det danske aktieselskab.

De har investeret i ferieboliger i hele verden, og du får som investor mulighed for at leje dem for et fornuftigt beløb. Skal du bruge en feriebolig i Italien i din ferie, kan du – alt afhængigt af hvordan prioriteringsrunden forløber – nemt booke en passende bolig, såfremt den er ledig i den gældende periode. Det er dermed både muligt for dig at planlægge ferien i god til og tage mere spontant afsted, og du betaler kun leje samt et gebyr for rengøring, forbrug og deslige. Du kan dermed nyde din ferie i en lækker feriebolig i Italien under ordnede forhold, og den mere overkommelige investering og den fornuftige leje gør det muligt for dig at rejse billigere – og dermed også oftere.

Gør en investering i ferieboliger med forventet afkast på 3 %

Det er altid muligt at investere i ferieboliger, men har man ikke midlerne til at betale for den fulde investering, eller har man ikke lyst til at bruge tid på vedligeholdelse og alle de andre forpligtelser, der følger med, tilbyder Investering & Feriebolig dermed et praktisk alternativ. Gør man en investering i ferieboliger gennem dem, søger de nemlig for alt det praktiske. Derudover er der også det aspekt af investeringen, at Investering & Feriebolig forventer et afkast på 3 %. Du får dermed ikke blot en masse fordele i forhold til ferieboligerne, du kan også betragte muligheden som en reel investering.

Derfor bør du også undersøge dine muligheder for at gøre en investering i ferieboliger grundigt, inden du tager en endegyldig beslutning. Investering i ferieboliger er nemlig en investering som alle andre investeringer, og det indebærer risici, selvom der er mange fordele ved konceptet. Derfor kan du allerede nu læse mere om Investering & Feriebolig og deres koncept på www.investeringogferiebolig.dk, og de tilbyder også at rådgive dig i processen, hvis du ønsker sparring i forhold til, om en investering i ferieboliger i Italien eller andre steder i verden, er det rigtige for dig.