lørdag 28. maj 2022

Få styr på sikkerheden i din virksomhed med hjælp fra ID Company

Udgivet : 02. december 2018

Få styr på sikkerheden i din virksomhed med hjælp fra ID Company

ID Company står klar til at hjælpe din virksomhed med at tage sikkerhedsniveauet til nye højder. Blandt andet i form af smarte kortlæsere, nøglebrikker og meget mere. Ydermere tilbyder de også praktiske betalingssystemer, der er nemme at anvende.

Betalingssystem der understøtte forskellige betalingsformer

Når sulten melder sig på arbejdspladsen, kan medarbejderne ofte vælge at bruge arbejdspladsens kantine. Men hvordan foregår betalingen. Mens nogle foretrækker at benytte deres eget betalingskort, foretrækker andre, at det bliver trukket fra lønnen og en tredje gruppe foretrækker at bruge et medarbejderkort som de ”tanker op”. Når du vælger en løsning fra ID Company, behøves du heldigvis ikke at vælge imellem de forskellige betalingsmetoder. ID Company tilbyder nemlig et betalingssystem, der understøtter mange forskellige betalingsmetoder og hvor brugeren helt selv kan vælge hvordan og hvorledes betalingen skal foregå. Således kan du gøre alle tilfredse. Der er ingen grænser for hvordan jeres betalingssystem fra ID Company kan se ud og fungere. Ønsker i en kantine med selvbetjening, byder ID Company også på smarte løsninger. Blandt andet via automater eller vægte som medarbejderne selv kan betjene. Kontakt ID Company, hvis I har lyst til at høre mere om hvilke betalingssystemer de kan tilbyde dig.

Kortlæsere og andre læsninger med forskelligt sikkerhedsniveau

Hos ID Company finder du også smarte kortlæsere, der hurtigt og sikkert kan scanne ID kort på arbejdspladsen. Der er mange fordele ved at have et godt sikkerhedssystem i virksomheden. Det kan blandt andet være med til at frigive ressourcer hos medarbejderne, der førhen skulle sørge for, at de rigtige mennesker kom de rigtige steder hen. Det er vidt forskelligt hvor stort sikkerhedsniveauet er og bør være på arbejdspladser og institutioner og derfor tilbyder ID Company mange forskellige løsning i alle sikkerhedsgrader. Er sikkerhedsniveauet højt hos jer, er I måske på udkig efter kortlæsere med tasteturer, så medarbejderne skal skrive en ekstra kode før de kan få adgang. Sådan nogle kortlæsere, tilbyder de også hos ID Company. Blandt andet fra HID Global / Fargo, der et af de største og bedste firmaer inden for sikkerhed og ID Company er autoriseret HID Global distributør. Har du brug for at øge sikkerheden, kan du besøge www.idcompany.dk og læse mere om deres mange løsninger.

Besøg ID Company og få et smart og funktionelt sikkerhedssystem.