mandag 22. juli 2024

Få fremstillet en container der passer til dine behov hos den erfarne producent DC-Supply

Udgivet : 17. februar 2020

Få fremstillet en container der passer til dine behov hos den erfarne producent DC-Supply

Siden grundlæggelsen i 1981 har DC-Supply ikke set sig tilbage. Den danske virksomhed er specialiseret i at fremstille og levere containerløsninger i høj kvalitet. Så hvis du fx står og mangler en 10 fod container eller en kontorcontainer, kan du med fordel læse med her. Alternativt kan du klikke ind på deres hjemmeside på dc-supply.dk

10 fod containere til flere forskellige formål

Et af deres mange populære produkter hos DC-Supply, er en 10 fod container. Den erfarne virksomhed kan fx tilbyde en 10 fod container som standardcontainer til fx kølecontainer eller opbevaring. Du kan altså støde på en 10 fod container i mange forskellige brancher – ikke kun i Danmark, men i hele verden. Og selvom DC-Supply har hovedsæde i Nørresundby og lagerfaciliteter flere steder i det danske land, har de hele verden som deres arbejdsplads. Deres mange kunder tæller både private og andre virksomheder. Den nordjyske virksomhed kan også levere en 10 fod container til offshore brug. Det vil sige, at disse containere er særligt robuste. Så hvorfor ikke købe, leje eller lease en 10 fod container hos DC-Supply? Det kan bestemt anbefales.

Kontorcontainer der matcher jeres behov

En kontorcontainer er ikke bare en kontorcontainer. Det er de heldigvis udmærket klar over hos DC-Supply, som har stor erfaring med at lave gode kontorfaciliteter i containere. Hvis du og din virksomhed står i en situation, hvor I skal ombygge, eller I oplever, at jeres virksomhed vokser, uden at jeres lokaler kan følge med, kan det være en god idé at skaffe en kontorcontainer. DC-Supply kan sagtens fremstille og levere en kontorcontainer, der matcher lige præcis jeres behov. Så hvis I fx leder efter en midlertidig kontorcontainer, bør I bestemt tage kontakt til de dedikerede, passionerede og hjælpsomme medarbejdere, der hellere end gerne tager en uforpligtende snak med jer om jeres situation. De kan både træffes telefonisk eller over e-mail, og de hører rigtig gerne fra jer.