mandag 22. juli 2024

Få en bistandsadvokat i din straffesag fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Udgivet : 10. februar 2022

Få en bistandsadvokat i din straffesag fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Står du med en straffesag i horisonten, er der hjælp at hente hos Strafferet.com. Det er en specialafdeling hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik med erfaring indenfor alle typer af straffesager. Er du derfor selv tiltalt, eller har du en ven, der sidder varetægtsfængslet, kan du med fordel besøge finde din nye forsvarsadvokat på www.strafferet.com.

 

En god hjælp i din forestående straffesag

En straffesag går altid gennem et helt specifikt forløb, der starter med at du enten bliver sigtet eller anholdt af politiet. Efterfølgende tiltales du og skal således i retten. Når du står overfor en straffesag, er det altid en fordel at have en forsvarsadvokat med på sidelinjen — især en du kan stole på! Dem finder du naturligvis masser af på hos Strafferet.com, hvor specialiserede advokater altid indgår et samarbejde med dig om din individuelle straffesag. Dette samarbejde er baseret på konstruktive dialoger og enorm tillid, da man hos Strafferet.com mener, at netop disse er vigtige for en god kemi forsvarer og tiltalte imellem. Et solidt samarbejde gør nemlig, at I kan arbejde mod det bedste resultat for din straffesag. De mange forsvarsadvokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik står altid klar til en uforpligtende snak om din forestående straffesag.

 

Vær sikret en effektiv bistandsadvokat

Har du i stedet været offer for en forbrydelse er det også en mulighed at finde en bistandsadvokat på www.strafferet.com. Du har altid ret til en bistandsadvokat, hvis du har været udsat for forbrydelser såsom overfald, vold, voldtægt eller lignede krænkelser. Derfor udfører advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik selvfølgelig også arbejde som bistandsadvokat for ofre for forbrydelser. Finder du dig selv i en følsom situation efter et overgreb kan det være fordelagtigt at tage kontakt til en professionel bistandsadvokat. Denne kan nemlig hjælpe dig sikkert gennem processen og sagsforløbet, samt sikre at du får søgt om erstatning, hvor det er muligt. Dette betyder for eksempel, at en bistandsadvokat fra Strafferet.com rejser et erstatningskrav overfor dit forsikringsselskab, skadeforvolderens forsikringsselskab, systemet eller Erstatningsnævnet. Ligeledes kan du få hjælp til at oprette et polititilhold, hvis dette føles nødvendigt. Ydermere kan en bistandsadvokat henvise til psykologhjælp eller krisehjælp, hvis du har brug for hjælp med at bearbejde en traumatiserende oplevelse. Alt i alt er hjælp fra en bistandsadvokat altså yderst anbefalet til dig, der har været udsat for en forbrydelse. På www.strafferet.com findes udførlige beskrivelser af de mange kompatible advokater, der alle hellere end gerne vil hjælpe dig trygt gennem dit specifikke sagsforløb.