mandag 22. juli 2024

Erhvervsindretning - Få rådgivning til hotelindretning af DOKK16

Udgivet : 16. juni 2020

Erhvervsindretning - Få rådgivning til hotelindretning af DOKK16

DOKK16 er en totalleverandør inden for indretning til firmaer. Hos dem får du en målrettet løsning, der passer til din virksomheds individuelle krav. Der tilbydes hjælp og rådgivning til indretning af hotel, restaurant, mødelokale, reception og andet til erhverv. Find inspiration på www.dokk16.com.

Få hjælp til erhvervsindretning på dokk16.com

Bestil erhvervsindretning hos DOKK16, der har mange års erfaring med indretningsløsninger til virksomheder, der ønsker unikt design i sublim kvalitet. Hos DOKK16 går design og velvære op i en højere enhed. På dokk16.com har du også mulighed for at se på nogle af de tidligere cases, som DOKK16 har udført på vegne af store såvel som små virksomheder og kontorer. Jeres erhvervsindretning skal naturligvis afspejle, hvad jeres virksomhed står for. Der stræbes efter at skabe et bæredygtigt og langsigtet indretningsresultat, som også opfylder jeres behov efter en vis mængde tid er gået. Det gode resultat afhænger naturligvis af de møbler, som vælges. Denne indretningskonsulent har en lang række af samarbejdspartnere, som hver især byder ind med en bred portefølje af kvalitetsmøbler og indretningsrelaterede produkter/services. Dette er grunden til, at DOKK16 altid ville kunne tilpasse erhvervsindretning til de individuelle behov i de forskellige virksomheder.

Hotelindretning - En erfaren specialist i indretning af hotel

En af spidskompetencerne hos DOKK16 er indretning af hotel. Det, som du får af denne virksomhed, er både en rådgiver, sparringspartner og leverandør - altså en totalservice. Indretningen spiller naturligvis en central rolle for hotellets succes, og DOKK16 har haft mange store og små klienter som cases, når det kommer til hotelbranchen. Der tages udgangspunkt i stilen og konceptet for det individuelle hotel, som naturligvis er afgørende for det design, man prøver at skabe i indretningsprocessen. Kontakt eksperterne bag dette firma, hvis du er interesseret i hotelindretning.

Leder du efter en kyndig ekspert i erhvervsindretning? DOKK16 tilbyder indretning af hoteller i eksklusive koncepter og design. Udover hotelindretning hjælper de også med dekoration af café, restaurant, foyer, konferencerum, kontor og meget mere. Læs om mulighederne på dokk16.com.