søndag 26. januar 2020

En udendørs skraldespand og et rygeskur i høj kvalitet kan købes hos ZENZO

Udgivet : 21. september 2019

En udendørs skraldespand og et rygeskur i høj kvalitet kan købes hos ZENZO

ZENZO har i mange år specialiseret sig i løsninger og inventar til offentlige og semi-offentlige rum. Med fokus på miljøbevidste valg og en lang erfaring med produkters holdbarhed i det fri, kan I her finde nogle af de bedste produkter på markedet indenfor rygeskure og udendørs skraldespande.

Udendørs skraldespand i flot design

Hos ZENZO vil I finde et kæmpe udvalg af skraldespande til udendørs brug. Der findes naturligvis nogle krav til udendørs skraldespande, som giver giver sig selv: de skal kunne holde til alt slags vejr, være slidstærke og holdbare, og så skal de være lette både at bruge og tømme. Hos ZENZO har de i mange år beskæftiget sig med løsninger og inventar til offentlige og semi-offentlige rum, hvorfor jeres virksomhed med sikkerhed vil kunne finde den type udendørs skraldespand I søger, i deres katalog. Deres udvalg bygger på en lang ekspertise indenfor holdbare og miljørigtige løsninger. Derudover tilbyder de også et stort udvalg af forskellige designs indenfor alt fra komplette affaldssorteringssystemer til mindre og mere stilbevidste designs, der egner sig bedre til mindre haveanlæg, gårde og parker. Uanset hvilken udendørs skraldespand jeres virksomhed er på udkig efter, vil ZENZO kunne bidrage med kvalificerede bud og troværdig vejledning. Se mere her: www.zenzo.dk.

Rygeskur i slidstærke materialer

Rygeskure kan være en god måde at angive, at man ikke ønsker rygning foregår alle vegne i et givent område, samtidig med at man tilgodeser rygerne på en hensigtsmæssige måde. Nudging har vist sig effektiv og særligt skiltede områder for rygning, så som et skur specielt egnet dertil, er derfor en god løsning for alle. Hos ZENZO finder I mange forskellige eksempler på rygeskure til udendørs brug, der alle er lette og hurtige at montere og kommer i slidstærke og vedligeholdelsesfrie materialer, så som aluminiumsprofiler og hærdet glas. Ved at lade den primære arkitektur bestå af glas, sikres at rygeskuret får et luftigt udtryk, der både gør det mere indbydende for brugerne og ligeledes sikrer, at det ikke fylder for meget i byrummet. Der findes både løsninger med helt aflukkede og delvist aflukkede rygeskure, alt efter behov. Hos ZENZO sidder de altid klar med kvalificeret rådgivning, således at I er sikre på at finde den bedste løsning for jer. Se mere her: www.zenzo.dk.