lørdag 28. maj 2022

Drikkekopper og fodertrug via www.dan-egtved.dk

Udgivet : 21. oktober 2020

Drikkekopper og fodertrug via www.dan-egtved.dk

Dan Egtved sælger inventar til kvægbrug i bedste kvalitet. Læs fx mere om en smart drikkekop og om et solidt fodertrug her.

Dan Egtved. Køb drikkekopper

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige slags drikkeløsninger til dine kvæg. De har brugt mange år på at udvikle og specialisere deres løsninger til landmændenes og kvægets behov, og derfor har de nogle af de bedste løsninger i Danmark. Du kan bl.a. finde en super smart drikkekop, som helt selv holder sig frostfri i butikken. Der er flere forskellige modeller – både de elektriske med et lille varmelegeme, som holder vandet frostfrit, og den helt mekaniske og bæredygtige model, som bruger jordvarme og en selvtømmende ventil til at holde vandet helt frostfrit. Den første egner sig mest til indendørs, og den anden til brug ude på marken, da den skal graves ned til frostfri dybde. Uanset hvilken slags drikkekop, dine dyr foretrækker, så kan du finde mange forskellige gode modeller. De fleste er udstyret med en lille knap, som får vandet til at løbe, når dyret trykker på knappen med mulen. Det lærer de hurtigt.

Alt inden for fodertrug

Hos Dan Egtved kan du også finde mange forskellige fodertrug designet i hård plast, som gør dem ekstremt slidstærke. Du kan finde mange forskellige modeller, både lange foderkummer til mange dyr og individuelle fodertrug. Der er systemer, som monteres på væggen i stalden, og systemer som står på ben. Du kan finde trug til udendørs og indendørs brug, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem, som helt sikkert vil give dine køer de bedste forhold for at spise. Du kan nok finde lige det, du skal bruge til en god pris. Læs mere om de mange forskellige smarte fodertrug til gode priser i butikken, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge til dine dyr. De er designet til at give dyrene de bedste spiseforhold i deres naturlige spiseposition, og til at give dyrene en god sund fodringsproces, som ikke giver problemer med fordøjelsen.