mandag 22. juli 2024

Dorch & Danola: Her finder du værktøj til både gør-det-selv-personen og den professionelle håndværker

Udgivet : 03. maj 2021

Dorch & Danola: Her finder du værktøj til både gør-det-selv-personen og den professionelle håndværker

Skal du bruge billigt værktøj online? Så tjek udvalget fra Dorch & Danola. Læs bl.a. her om deres girafsliber samt om udvalget af overfladebehandling fra Rubio Monocoat.

Med en girafsliber kan dine projekter nå nye højder

Dorch & Danola har alt til gør-det-selv-personen, den professionelle håndværker og amatøren, der skal bruge noget værktøj til at klare småprojekter derhjemme. Deres store udvalg varierer meget i prisklasse, så der er både værktøj til den professionelle, der skal bruge værktøj, der kan klare høj belastning hver dag i årevis, samt til hobby-håndværkeren, der bruger sin skruemaskine en gang om måneden i 30 min. ad gangen. I butikken kan du bl.a. finde en girafsliber, som nok mere er for de professionelle. Girafsliberen er et fantastisk værktøj, som kan bruges til at slibe store overflader på bl.a. vægge. Den har en lang hals, som gør det let at komme rundt over hele overfladen med den, og som giver en langt bedre arbejdsstilling, når man fx skal slibe oppe under loftet. En girafsliber har også en sugefunktion, så hovedet suger sig fast på væggen, hvilket gør den let at manøvrere og giver meget lettere arbejdsforhold. Tjek udvalget af girafslibere fra bl.a. Metabo, Festool og Flex på deres hjemmeside dorchdanola.dk.

Brug Rubio Monocoat overfladebehandling for den rigtige finish

Hos Dorch & Danola kan du også købe overfladebehandling og finish til træarbejde. Det er både til amatører og professionelle. Hvis du arbejder med træ derhjemme i værkstedet, så har Rubio Monocoat en helt masse forskellige spændende produkter, som du kan bruge til at give en smuk finish med. Deres udvalg tæller bl.a. forskellige slags terrasseolie, som kan bruges til at give en smuk overflade på terrassen, og som også giver effektiv beskyttelse imod bl.a. insekter. Træoverfladen skal lukkes, når den befinder sig udendørs, for ellers vil insekter trænge ind i træet og spise af træets sukker. Med Rubio Monocoat får du effektiv beskyttelse både imod insekter og imod solen, som også kan være hår ved råt træ. Læs meget mere om Rubio Monocoat overfladebehandling på www.dorchdanola.dk, hvor du altid kan spørge de dygtige medarbejdere til råds.