mandag 22. juli 2024

DC-Supply tilbyder container udlejning som bl.a. shipping container

Udgivet : 03. juli 2022

DC-Supply tilbyder container udlejning som bl.a. shipping container

Mangler du en container i kortere perioder, eller skal du gerne have en offshore container? DC-Supply har løsningen til alle behov, uanset om det er kortvarigt, langvarigt eller om det er permanent. De kan nemlig tilbyde container udlejning og shipping container i høj kvalitet, med alle de korrekte og lovmæssige krav.

Container udlejning til opbevaring eller kontor

Skal der bygges om, eller er der behov for opbevaring i en kortere eller længere periode, så kan DC-Supply hjælpe. De har nemlig container udlejning til private og erhverv, så alle har mulighed, for at finde en container hos dem. Med deres container udlejning er du selvfølgelig garanteret en god container, der kommer i den bedste kvalitet. De står altid klar til at hjælpe, når det kommer til container udlejning, og vejleder gerne omkring indretning af f.eks. mandskabsfaciliteter og byggepladser. Du kan også leje en container til en kortvarig kontorløsning, det kan blandt andet være smart, når der skal bygges om på kontoret, så alle medarbejdere har et sted at arbejde. Denne form for container udlejning kommer selvfølgelig med alt nødvendigt interiør, og med godt indeklima. Uanset hvilken type container du skal bruge, er du garanteret at de selv leverer og henter igen. Tag ind forbi dc-supply.dk, hvis du har brug for en container.

Alle shipping containere er ISO-certificeret

Foruden deres smarte containere til ophold, opbevaring og andet praktisk, kan DC-Supply også tilbyde shipping container. Det er en standard ISO container med CSC-godkendelse, som du kan anvende til fragt med lastbil, tog, skib eller fly. Du kan både købe og leje en shipping container på 20 fod og 40 fod. Du kan også finde en shipping container i deres brugtmarked, som selvfølgelig også er standardiseret til fragt. En shipping container møder alle de nødvendige krav, både hvad kommer til størrelse og holdbarhed, så de kan stables i transport uden problemer. Hver 30. måned inspiceres en shipping container af en certificeret inspektør. Det gøres for at sikre, at containeren lever op til standardkravene og er inden for specifikationerne. Shipping containere er robuste og vejrbestandige, og kan holde til at stå på byggepladser og kan være ekstra lagerplads i kortere og længere perioder. Det er helt sikkert en fordel, at du besøger dc-supply.dk, hvis du har brug for en shipping container. De garanteret altid et godt produkt og god kundeservice.

DC-Supply udlejer og sælger altid containere i den højeste kvalitet. Derfor er du også sikret det bedste produkt, uanset om det er til afkøling, opbevaring eller til ophold.