lørdag 28. maj 2022

Dækskifte på populært autoværksted nær Esbjerg - Læs mere på lundagercarservice.dk

Udgivet : 07. oktober 2020

Dækskifte på populært autoværksted nær Esbjerg - Læs mere på lundagercarservice.dk

Lundager Carservice er dit autoværksted i Bramming uden for Esbjerg. De klarer en lange liste af forskellige services. Læs bl.a. om dækskifte her.

Dækskifte og mulighed for opbevaring på dækhotel

Lundager Carservice er et super stærkt autoværksted, som ligger i Bramming ikke langt fra Esbjerg og Ribe. De har en lang række services på menukortet, og de arbejder med alle slags bilmærker og årgange. Derfor kan du køre ind til dem, og få klaret nærmest hvad som helst. De klarer bl.a. dækskifte for dig, når du skal skifte fra sommer- til vinterdæk. Du kan få lavet en fast aftale med en fast lav pris inklusivt dækhotel, som betyder at de opbevarer de dæk, som du ikke har monteret på hjulene i det halve år, hvor du ikke skal bruge dem. Dækhotel i forbindelse med dækskifte er supersmart, for på den måde slipper du for at have fire store dæk liggende ude i garagen, og det koster i øvrigt nærmest ingenting. Hvis du leder efter et godt og pålideligt autoværksted i Vestjylland, så er det virkelig et fint sted, for de dygtige medarbejdere arbejder hurtigt og udfører alle services og reparationer med største omhu.

Autoværksted tæt på Ribe

Lundager Carservice er et autoværksted, som arbejder med alle bilmærker og alle årgange, så uanset hvilken gammel spand du kører rundt i, så kan du trille den til Bramming og få den eftersynet af dygtige og grundige automekanikere, som går enormt meget op i biler og som vil gøre deres bedste for at din bil bliver så god som mulig. De har mange års erfaring med reparationer og eftersyn af mange forskellige biler, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at få din bil køreklar. Som autoværksted klarer de alt fra skift af forrude, halvårlige dækskifte, olieskift, eftersyn, bilskader, aircondition og meget mere. Hvis du har et problem med bilen, så kør den ind til dem på autoværkstedet og få den kigget på. De klarer både gamle som nye biler, og kan helt sikkert ordne din hurtigt og til en god pris.