tirsdag 29. november 2022

Container huse og brugte containere - DC-Supply

Udgivet : 20. juli 2020

Container huse og brugte containere - DC-Supply

DC-Supply sælger containere til alsidige formål. Skal du bruge et speciallavet container hus, så er det her du skal kigge med. Der er også mulighed for at få en billig brugt container på siden.

Brugt container - Klik ind på dc-supply.dk

Hos DC-Supply kan du finde et bredt udvalg af forskellige containere til mange forskellige formål, og hvis du fx skal bruge en billig løsning på en transportabel køleenhed eller en skurvogn, en lille bolig, et øvelokale eller et showroom, så er en containerløsning smart, billig og transportabel. På siden sælges også brugte containere, og på den måde kan du spare ekstra penge. Du kan måske finde en brugt container til ophold, til køl eller noget helt andet på siden, og det er som sagt en af de billigste måder at lave et opholdsmodul på. Et container hus er super robust, og derfor er der ingen fare ved at købe en brugt container på siden. Den kommer til at holde i årtier, og du kan være sikker på at den er bygget, designet og udført af professionelle som ved, hvad de laver. Se de mange gode tilbud på siden med brugte modeller.

Container hus - Beboelse med moderne faciliteter

DC-Supply sælger mange forskellige slags containere, bl.a. opholdscontainere og kølecontainere, som de ombygger på eget værksted. Disse moduler er super smarte at bygge med, da de let kan isoleres, der kan let skæres huller og installeres vinduer og døre, og der kan let tilføres strøm, vand, bad og toilet. Man kan desuden installere kølesystemer, hvis man skal bruge en kølecontainer, som er fleksibel og let at flytte rundt til fx festivaler. Men man kan også bygge container huse, fordi de passer sammen som moduler. Det gør det let at bygge et container hus i flere etager. Der er mange forskellige fordele ved et container hus. Det er jo først og fremmest hurtigt, billigt og super fleksibelt og på den måde kan man hurtigt fjerne det fra grunden igen, når man ikke længere vil bo der, men måske gerne vil bo et andet sted. Læs meget mere om de smarte containerløsninger på www.dc-supply.dk.