mandag 22. juli 2024

Bredt udvalg af kornfri kattemad og kosttilskud til hunde hos HIKE

Udgivet : 16. februar 2020

Bredt udvalg af kornfri kattemad og kosttilskud til hunde hos HIKE

HIKE er et oplagt sted at starte med at kigge, næste gang du har brug for at købe hundemad, kattemad eller lignende produkter. Her finder du nemlig en række gode produkter indenfor kategorien, hvor der er ekstra meget fokus på den gode kvalitet. Kataloget spænder ganske bredt og tæller blandt andet kosttilskud til hunde, kornfri kattemad, kornfri hundemad, godbidder til hunde og meget mere. Læs mere i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

Kosttilskud til hunde

Næsten uanset hvor godt man fodrer sin hund til dagligt, kan det være en god ide at supplere dens kost med lidt kosttilskud til hunde. Hos www.hike.dk finder du altid et bredt udvalg inden for næsten alt der har med kost til hunde at gøre, og derfor selvfølgelig også en række gode kosttilskud til hunde. Kataloget med kosttilskud til hunde tæller blandt andet energiopbygger, kornfri vådfoder, kosttilskud til hunde med ledproblemer, glucosamin og andre typer. Det er i øvrigt værd at nævne, at hvis du er tvivl om hvilken type kosttilskud til hunde du skal købe til din hund, så kan du altid kontakte kundeservice. De er super venlige, og vil helt sikkert gerne bruge tid på at give dig et par gode råd om valg af kosttilskud til hunde, da de selvsagt ved rigtig meget om emnet.

Kornfri kattemad 

Udover kosttilskud til hunde producerer og forhandler HIKE blandt andet også kornfri kattemad. Vil man være sikker på at ens kat spiser sundt og generelt trives, så er kornfri kattemad et godt sted at starte. kornfri kattemad er nemlig fyldt med alverdens gode, naturlige ingredienser, som ikke kun får katten til at spinne af tilfredshed, men også er sundt for både fordøjelse, immunforsvar og kattens generelle helbred. Ligesom med kosttilskud til hunde, kan du altid få svar på dine spørgsmål vedrørende kornfri kattemad på hjemmesiden, hvis det bliver aktuelt.