torsdag 18. april 2024

Billig fragt - Transport på tværs af Danmark

Udgivet : 05. september 2019

Billig fragt - Transport på tværs af Danmark

Fragtopgaver.dk står for formidling mellem vognmand og kunde. Bestil billig fragt med få klik - f.eks. transport af varer fra Den Blå Avis.

Fragtopgaver.dk - Billig fragt

Hos Fragtopgaver.dk tilbydes billig fragt inkl. dør til dør levering. Denne webportal formidler kontakten imellem kunder og vognmænd. Den lave pris skyldes, at danske vognmænd ikke altid har fuldt lastrum. Der er altså mulighed for at transportere lidt ekstra varer med på forudbestemte ruter. Vognmænd fra DK kører på kryds og tværs af landet hver dag. Derfor kan du få billig fragt ved at tilbyde vognmændene en ekstra indkomst på en rute, de allerede skulle køre. Det kan også være på tilbagevejen, hvor der nogle gange køres med tomt bagrum. Fragtopgaver.dk indeholder både vurderinger af vognmændene fra tidligere opgaver samt en brugervenlig overflade, så det er lynhurtigt og nemt at bestille billig fragt. Modtag gode tilbud allerede i dag. Klik ind på www.fragtopgaver.dk, og bestil billig fragt uden alt besværet.

Transport af gods til færre penge

Det samme princip gælder selvfølgelig også ved transport af møbler. Har du spottet et flot, antikt vitrineskab på DBA, men sælges det på den anden side af Storebælt? Vi ved alle godt, hvor dyre fragtmænd kan være, hvis man bestiller konventionelt. Hvis man derimod booker transport på www.fragtopgaver.dk er det dog en helt anden historie. Det giver nu bedre mening at bestille møbler eller andet gods for den sags skyld fra den anden side af Danmark. Ved at udnytte overskudskapaciteten i de danske varevogne er både private og erhvervsfolk i stand til at spare seriøse kroner og ører på transport. Det er ikke kun lukrativt for pengepungen, men transport ved brug af ekstraplads er også en god ide for miljøet.

Man kan som konklusion sige, at Fragtopgaver.dk har fat i den lange ende. Deres smarte transportkoncept gør det langt billigere at bestille fragt. Læs mere om forretningsmodellen, og få gode fragttilbud allerede i dag ved at klikke ind på www.fragtopgaver.dk.