onsdag 23. september 2020

Bestyrelsesvurdering og bestyrelsesuddannelser - BOARD GOVERNANCE

Udgivet : 31. august 2020

Bestyrelsesvurdering og bestyrelsesuddannelser - BOARD GOVERNANCE

BOARD GOVERNANCE er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer, som både tilbyder bestyrelsesuddannelser samt en eksklusiv bestyrelsesvurdering.

Professionelle bestyrelsesuddannelser med fokus på kvalitet

Hos BOARD GOVERNANCE kan du finde mange gode professionelle og ledelsesmæssige produkter til bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer. De tilbyder bl.a. bestyrelsesuddannelser af forskellig art, og du kan bl.a. finde online kurser samt personlig sparring. Deres platform, som hedder BOARD OFFICE, er Danmarks største, og er eksklusivt anbefalet og benyttet af Danske Advokater og her samles mange medlemmer fra både private og offentlige bestyrelser. Det er et godt sted at gøre sig synlig, hvis du leder efter flere eller nye bestyrelsesposter. Du kan få en gratis demo i 7 dage på deres hjemmeside, og med adgang til portalen får du også adgang til deres bestyrelsesuddannelser, som kan være enormt attraktive for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer og skærpe dine evner som bestyrelsesmedlem. Der er både basiskurser, hvor du lærer om bestyrelsens arbejdsopgaver og dens retslige rammer, men også langt mere dybdegående og udfordrende bestyrelsesuddannelser, som du kan tage hos dem.

En bestyrelsesvurdering er altid en god ide

BOARD GOVERNANCE tilbyder også en eksklusiv bestyrelsesvurdering, som din bestyrelse kan bestille og på den måde få vurderet jeres arbejdsmetoder, jeres arbejdsgrundlag og jeres opgaver. Denne vurdering vil fremføre konkrete forslag til forbedringer og fremsætte et udviklingsperspektiv for jeres bestyrelse og medlemmer. Den vil konkret vurdere de individuelle og samlede kompetencer i bestyrelsen og vil hjælpe med at opnå bedre dokumentation for ledelsens handlinger og beslutninger. At bestille en bestyrelsesvurdering er kun sundt for enhver bestyrelse, og det giver tryghed for aktionærer og investorer. Det er ikke et udtryk for, at der er noget i vejen med bestyrelsen, men blot at man er visionær og omstillingsparat. Der er forskellige fordele ved en bestyrelsesvurdering, som du kan læse mere om på deres hjemmeside www.board-governance.com, hvor du kan læse meget mere om deres tilbud og uddannelser til bestyrelser og bestyrelsesmedlemmer, som du helt sikkert vil få meget ud af. Det er både til individuelle bestyrelsesmedlemmer og til hele bestyrelser.