onsdag 23. september 2020

Apple CarPlay og flådestyring med hjælp af GPS trackere - Carvision ApS

Udgivet : 01. september 2020

Apple CarPlay og flådestyring med hjælp af GPS trackere - Carvision ApS

Carvision ApS er en førende leverandør af Apple CarPlay, som kan implementeres i Audi, BMW, Ford og mange andre bilmærker. Vælg carvision.dk pga. deres fremragende service. De kommer ud til din adresse og monterer. Det er også en virksomhed, som har specialiseret sig i flådestyring, bakkamera systemer, sinus invertere og meget mere.

Specialist i Apple CarPlay

Når du samarbejder med Carvision ApS, får du altid god service - også når det gælder køb og montering af Apple CarPlay. Det er, som bekendt, et omfattende system til biler, der både inkorporerer lyd, navigation og kommunikation. Med Apple CarPlay har du adgang til en lang række af nyttige funktioner, som ikke kræver, at du tager blikket væk fra vejen. Systemet benytter bl.a. Siri kunstig intelligens til stemmekontrol, der f.eks. gør det muligt at foretage opkald, modtage beskeder og få en trinvis rutevejledning. Du får adgang til musik og mange andre funktioner, hvor du slet ikke behøver at tage dine hænder væk fra rattet. Når man først har prøvet Apple CarPlay, så bliver det hurtigt en uundværlig del af ens bil. Forøg din kørekomfort, og hold kontakten på farten med Apple CarPlay. Carvision ApS vejleder og monterer multimediesystemet for dig, så det er sat op efter dine præferencer.

Flådestyring - GPS trackere og systemer til biler

Carvision ApS er også specialist i flådestyring og leverer systemer med trackere, så du kan holde styr på alle dine biler. Det er vigtigt at have en løsning, som giver dig 100 % overblik. Med flådestyring fra www.carvision.dk vil du også være i stand til at generere rapporter alt efter dine bilers aktivitet. GPS sporing og trackere er et must i flådestyring anno 2020. Dette selskab hjælper dig med indkøb af trackere og opsætning af systemet. Tøv ikke med at kontakte det brugervenlige personale.

Med Carvision ApS har man en god samarbejdspartner, uanset om man leder efter innovative billøsninger som privatperson eller firma. På carvision.dk kan du læse mere om GPS trackere, Apple CarPlay og andre features til biler.