mandag 22. juli 2024

Alt fra bioposer til molokker udbydes hos ZENZO

Udgivet : 20. november 2019

Alt fra bioposer til molokker udbydes hos ZENZO

Er du interesseret i at vide mere om miljøvenlige former for affaldsopbevaring, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.zenzo.dk hvor ZENZO beskriver deres udvalg af bl.a. bioposer og molokker.

Bioposer til det miljøbevidste firma

Tager du et kig på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne få en god fornemmelse af hvilke værdier og rammer som ZENZO arbejder indenfor. De er et miljøbevidst firma, der bestræber sig på at skabe innovative og miljøvenlige løsninger i forbindelse med fx affaldshåndtering og affaldssortering. Start fx med at tage et kig på deres udvalg af bioposer. Går du op i miljøet er deres bioposer et super godt alternativ for dig til de almindelige plastikposer. Det smarte ved deres bioposer er at de er 100 procent nedbrydelige og komposterbare, hvilket gør, at de ikke efterlader de stoffer, som i en høj grad er synderen i klimakrisen. Deres bioposer bliver både anvendt af private mennesker samt i industrien idet de er den bedste løsning til opsamling af fx madaffald.

Æstetiske molokker

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel læse om deres populære molokker. Molokker er nedgravede affaldscontainere, som både er en super praktisk læsning på affaldsproblemet men også en innovativ og æstetik løsning. Vi ved alle hvor meget affald kan fylde i bybilledet og hvor forstyrrende dette kan være. Med molokker er man fri for dette, idet affaldet ryger ned i den store undergravede container. Deres molokker gør bl.a. at det er nemt for mennesker at komme af med deres affald, hvilket fører til en nemmere håndtering af affaldssorteringen. Alt dette er processer der gør affaldsproblemet mere miljøvenligt. Har du spørgsmål til deres molokker, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem over telefonen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem hvis du har nogle spørgsmål til deres mange forskellige løsninger.