torsdag 18. april 2024

Alt fra arbejdshandsker til en ny sikkerhedshjelm på www.sikkerhedsgiganten.dk

Udgivet : 06. juli 2019

Alt fra arbejdshandsker til en ny sikkerhedshjelm på www.sikkerhedsgiganten.dk

Køb arbejdshandsker godkendt til forskellige formål, eller bestil en robust sikkerhedshjelm hos Sikkerhedsgiganten. Hvis du søger pålideligt, præventivt udstyr, så kig nærmere på sikkerhedsgiganten.dk.

Arbejdshandsker - et stærkt udvalg hos Sikkerhedsgiganten

Gør dig selv en tjeneste. Stil nogle spørgsmål, inden du køb et nyt par arbejdshandsker. De skal naturligvis afspejle den eller de opgaver, du har i tankerne. Har du nogle unikke krav til komfortniveauet? Er skarpe genstande et problem? Regner du med at håndtere kemikalier eller mikroorganismer og vigtigst af alt, hvilken type arbejde skal udføres? Det er vigtigt, du har styr på alle facetterne, så dine nye arbejdshandsker kan beskytte dig mod eventuelle trusler. Det er umuligt at tælle, hvor mange skader kunne være forhindret, hvis blot der var benyttet et par kvalitetsfulde arbejdshandsker. Gør et godt køb på www.sikkerhedsgiganten.dk uanset behov og arbejdsbyrde.

Bestil en sikkerhedshjelm online

Bestil en sikkerhedshjelm, og nedsæt konsekvenserne ved et uheld. Vores hoved er meget beskyttet af kraniet, men det kan kun tage så meget. En god sikkerhedshjelm er med til at beskytte hovedet mod kollision fra faldende objekter eller vej egen-kollision, men er også designet sådan, at den reflekterer kræfterne på bedste vis. Sikkerhedsgiganten har inkluderet et væld af sikkerhedshjelme, der alle er kvalitetstestede. Gør en god handel på sikkerhedshjelme til hele teamet. De sælger fra mærker som North by Honeywell, 3M og PETZL. I denne kategori finder du også klatrehjelme. Når man befinder sig på klippen langt over fast grund, er der risiko for stenfald, og her er en klatrehjelm et must. Der er også risiko for at ramme ind i noget ved fald, hvor linen smækker en ind i bjergvæggen. Her er det naturligvis også essentielt at være ordentligt beskyttet. Køb flot hovedbeskyttelse til klatring online hos Sikkerhedsgiganten.

Hvis du kigger efter arbejdshandsker eller en sikkerhedshjelm, så start med at klikke ind på sikkerhedsgiganten.dk. Derinde finder du beskyttelse, der kan betyde forskellen på liv eller død, eller en let skade eller seriøs skade.