tirsdag 18. juni 2024

Allan Hansen Automobiler – en brugtvognsforhandler med speciale i BMW, Audi samt Mercedes

Udgivet : 28. oktober 2018

Allan Hansen Automobiler – en brugtvognsforhandler med speciale i BMW, Audi samt Mercedes

Leder du efter en billig brugtvognsforhandler der samtidig ikke går på kompromis med kvalitet, bør du ikke snyde dig selv for et kig hos Allan Hansen Automobiler. Her finder du et bredt udvalg af billige, brugte biler fra alle de store mærker. Hvad end du drømmer om en brugt Mercedes, Porsche, BMW eller Audi, er denne forhandler et oplagt valg.

Find drømmebilen hos Allan Hansen Automobiler

Det er ganske få bilforhandlere der som Allan Hansen Automobiler formår at kombinere lave priser og service i særklasse med en imponerende høj produktkvalitet. Hos Allan Hansen Automobiler er der rig mulighed for at finde den brugte bil du har i tankerne, hvad end du ønsker en BMW, Audi eller Mercedes. Med mere end 30 års erfaring og som en af Danmarks største forhandlere af brugte biler, er du altid i gode hænder hos Allan Hansen Automobiler. Allan Hansen Automobiler tilbyder både billige mellemklassebiler og eksklusive luksusbiler, der typisk er markant billigere end hos konkurrenterne. Derudover har Allan Hansen Automobiler igennem årene opbygget et solidt netværk med en lang række samarbejdspartnere i hele Europa, hvilket betyder at de hurtigt kan skaffe din drømmebil hjem. Deres udvalg består af brugte biler fra de største mærker i verden. Uanset om du er ude efter en brugt Mercedes, en brugt BMW, en brugt Audi eller noget fjerde, går du derfor ikke galt i byen hos Allan Hansen Automobiler. Allan Hansen Automobiler tilbyder desuden klargøring på deres bilværksted, og er du interesseret i leasing eller erhvervsleasing, kan de også i den forbindelse imødekomme dine ønsker. Fra Lamborghini og Porsche, til Aston Martin, Bentley og Ferrari – hos Allan Hansen Automobiler behøver du aldrig at gå på kompromis.

Brugtvognsforhandler etableret i 1981

Hos den anerkendte brugtvognsforhandler startede bileventyret helt tilbage i 1981. Her stiftede Allan Hansen nemlig sin virksomhed i beskedne omgivelser og med blot én enkelt ansat. Den lille brugtvognsforhandler voksede sig dog hurtigt stor, grundet konkurrencedygtige priser, kompetent og pålidelig service og hårdt arbejde. Efter kun fire år rykkede brugtvognsforhandleren ind i et 900 kvm stort værksted, der senere blev udskiftet med et på 5500 kvm. I dag er den kompetente brugtvognsforhandler blevet til en virksomhed på omkring 30 ansatte, med samarbejdspartnere i hele Europa. Det store netværk betyder at de hurtigt kan få din drømmebil hjem, skulle det vise sig at den ikke allerede er hos forhandleren. Hos den populære brugtvognsforhandler finder du alle de store bilmærker. Uanset om du er ude efter en britisk luksusbil, en hurtig italiener eller en pålidelig tysk model, er denne brugtvognsforhandler derfor et oplagt valg. Besøg brugtvognsforhandleren i dag og find en brugt Mercedes, brugt Audi eller brugt BMW, der matcher netop dine ønsker.

Find brugt Mercedes, BMW og Audi online på allan-hansen.dk

Fra brugte Mercedes-modeller og brugte Audi-modeller, til en lang række brugte BMW-modeller – hos Allan Hansen Automobiler har du mange valgmuligheder. Der er god grund til at de i flere år i træk er blevet kåret som årets brugtvognsforhandler. Med mere end 4.000 danske forhandlere, taler førstepladserne deres tydelige sprog. Den succesfulde og rentable forhandler kan være stolt af en usædvanlig høj kundetilfredshed, stærke priser og et omfattende udvalg af brugte biler i topkvalitet. Uanset om du er interesseret i en brugt Mercedes, BMW eller Audi, er deres udvalg ikke til at komme udenom. Er det en brugt Audi du er ude efter, kan du både finde en brugt Audi A3, brugt Audi A4 og en brugt Audi A6 til en fair pris. Priserne er naturligvis også i bund hvad end du ønsker en brugt BMW 1-serie eller BMW 5-serie. I Mercedes afdelingen finder du både Mercedes biler fra C-klassen, CLK-klassen, CLS-klassen og E-klassen. Udvalget af brugte BMW, Audi og Mercedes-modeller bliver naturligvis løbende udvidet.