tirsdag 18. juni 2024

2BM tilbyder SAP projektledelse med ekspertkompetencer inden for de forskellige brancher

Udgivet : 26. oktober 2018

2BM tilbyder SAP projektledelse med ekspertkompetencer inden for de forskellige brancher

2BM er eksperter inden for SAP projektledelse og står også klar til at hjælpe jeres virksomhed med implementering af nye værktøjer. Artiklen nedenfor, dykker ned i de mange kompetencer som 2BM besidder og de mange fordele et samarbejde med dem vil medføre sig.

2BM specialiserer sig i rådgivning inden for SAP og andre IT-løsninger

2BM er din ideelle samarbejdspartner, når det kommer implementering af innovative og effektive IT-løsninger i din virksomhed. I mere end femten år har 2BM samarbejdet med store virksomheder og rådgivet inden for alt hvad der omhandler SAP. Konsulenthuset er totalleverandør inden for SAP og tilbyder et hav af forskellige IT-baserede løsninger hvad enten det drejer sig om sikkerhed og compliance, projektledelse eller HR i virksomheden m.v. Det lader til, at teknologien bliver ved med at tage kvantespring efter kvantespring som den hidtil har gjort i de seneste år og 2BM står klar til at hjælpe dig med at blive så godt klædt på som overhovedet muligt og implementere fremtidens IT-løsninger, så du kan effektivisere den måde som du driver forretning på og opnå helt nye resultater. 2BM har i mange år været et af Danmarks førende IT-konsulenthuse og har igennem tiden løst komplicerede problematikker for store og anerkendte virksomheder. Arbejdet med de mange virksomheder har givet dem masser af erfaring og viden om hvordan man løser problemerne på bedst mulig vis. Kunderne er i fokus igennem hele processen og du får implementeret en skræddersyet løsning, der er fremtidssikret, modstandsdygtig samt et effektivt værktøj til at drive forretning fremover. Kontakt 2BM og få mere viden om hvordan teknologien kan skabe værdi i din virksomhed.

Målrettet og højprofessionel projektledelse

Implementering af nye IT-systemer er langt fra en dans på roser i de fleste tilfælde. Ofte slår implementeringen af systemerne fejl. Det skyldes i mange tilfælde, at enten tidsplanen eller budgettet overskrides og i flere tilfælde, påvirker det også slutresultatet. Hos 2BM finder du nogle af markedets dygtigste projektledere. Projektledelse fra 2BM bærer præg af høj professionalitet og en målrettet arbejdsindsats. Projektlederne har stor erfaring med tidligere projektledelse og ved hvad der skal til for at lykkedes med implementeringen af IT-systemer i din virksomhed. Din branche er for sig selv underordnet, og hvad enten det drejer sig om logistisk, produktionsmæssigt eller andet HR-arbejde, har 2BM den helt rette projektleder til dig og din virksomhed. De specialiserede projektledere fra 2BM er blandt andet certificerede inden for Prince2 og er i stand til at koordinere og kommunikere på et højt plan. Ydermere mestrer de diverse værktøjer og har et solidt kendskab til forskellige metoder, der gør forløbet så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Projektledelse går ud på at sætte en fælleskurs for alle. Ydermere er et godt overblik og en god uddelegering af de forskellige opgaver alfa omega i projektledelse og det kan du være sikker på at få, når du indgår i et samarbejde med 2BM og deres dygtige projektledere. Læs meget mere om 2BM og projektledelse på 2bm.dk og få tilbudt en gratis introduktion til deres forskellige servicetilbud.

Læs mere om SAP projektledelse på 2bm.dk

2BM er totalleverandør og eksperter inden for SAP projektledelse. Der findes ingen grænser for hvad SAP kan bruges til i en virksomhed og det er et helt essentielt redskab i et utal af forskellige virksomheder rundt omkring i hele verden. 2BM leverer diverse løsninger i SAP, der forenkler og effektiviserer forskellige processer. 2BM er en af markedets bedste samarbejdspartnere, når det kommer til SAP projektledelse og de står også klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at effektivisere og øge hastigheden på dine projekter. Den store erfaring har resulteret i, at 2BM i dag står klar med et samlet koncept, hvor ansvar, rollefordeling, organisering og formål er planlagt ned til mindste detalje og du er derfor sikret et unikt og effektivt samarbejde med 2BM om SAP projektledelse der sikrer, at I når jeres mål til tiden. Har du yderligere spørgsmål, står 2BM klar til at besvare dine spørgsmål om SAP projektledelse og de andre ydelser som 2BM tilbyder.