mandag 17. januar 2022

Uanset om du står og mangler en ny RAM eller ny harddisk, kan du rolig regne med at kvaliteten er helt som den skal være når du handler hos Føniks Computer

Udgivet : 20. november 2020

Uanset om du står og mangler en ny RAM eller ny harddisk, kan du rolig regne med at kvaliteten er helt som den skal være når du handler hos Føniks Computer

Der er rig mulighed for at købe udstyr til computeren i den helt rigtige kvalitet hos Føniks Computer lige nu. Her kan du f.eks. købe nye RAM, ny harddisk, tastatur og mus eller måske en ny skærm til din computer. Uanset om du køber ny harddisk, nye RAM eller noget helt tredje, kan du roligt regne med at kvaliteten er helt som den skal være når du handler hos dem, og kundeservice er utrolig hjælpsomme hvis det bliver aktuelt. Læs mere i artiklen herunder.

 

Vil du gerne opgradere din computer? Så er RAM en af de billigere opgraderinger

Der er flere gode måder at opgradere din computer på, hvis du gerne vil have lidt ekstra hastighed når du arbejder, gamer eller surfer på nettet. Én af måderne er ved at opgradere dine RAM. En opgradering af RAM vil som regel være en af de billigere opgraderinger af ens computer man kan foretages, men den skal bestemt ikke undervurderes. Overvejer du at købe ny RAM til din computer, finder du et bredt udvalg til både bærbare og stationære computere hos www.fcomputer.dk, og de har helt sikkert også RAM på lager der passer perfekt til din model.

 

Skru op for ”arbejdstempoet” ved at opgradere din harddisk

En anden måde man kan skrue op for computerens ”arbejdstempo”, er ved at opgradere ens harddisk. Sidder der en gammeldags harddisk i din computer lige nu, vil en opgradering til en SSD harddisk kunne have enorm betydning for hvor hurtig din computer er. Du vil f.eks. kunne opleve at opstartstiden når du tænder din computer bliver reduceret gevaldigt, når du skifter din gamle harddisk ud med en SSD harddisk eller endnu nyere harddisk teknologier. Husk at uanset om du køber ny harddisk, nye RAM eller andre typer hardware hos Føniks Computer, kan du altid få hjælp og vejledning af kundeservice, hvis du er i tvivl om et eller andet vedrørende valg af ny harddisk og / eller nye RAM til din computer eller lignende.