torsdag 18. april 2024

Nyt gaming tastatur eller selfie stang til dine SoMe profiler?

Udgivet : 31. august 2019

Nyt gaming tastatur eller selfie stang til dine SoMe profiler?

Se det store onlinemarked med elektronik til lave priser hos Av-Cables.dk. Hvis du klikker ind på www.av-cables.dk kan du købe gaming tastatur, mus og andet til dem, der altid jager high scoren. Du finder også en række accessories fx den populære selfie stang perfekt til Instagram og Twitter glade danskere!

Køb et lysende gaming tastatur på www.av-cables.dk

Elsker du at game? Bliv den bedste på din server! Uanset om du lige er startet på det nye World of Warcraft Classic, eller du er til strategispil som Path of Exile, er det et must med et gaming tastatur, der gør det muligt at reagere hurtigt, når fjenden pludselig melder sin ankomst. En af de ting, der er oppe for tiden, er RGB gaming tastaturer med lys, som man selv kan indstille. Det er fedt med gear, så man bliver bemærket til LAN festen i hallen, eller så man blot skaber et cool gamerhjørne i sit eget hjem. Et gaming tastatur med RGB belysning plejer dog ikke at være en billig fornøjelse, men hos Av-Cables.dk er priserne overraskende lave. Køb et lækkert, mekanisk gaming tastatur til en særdeles stærk pris. Med et mekanisk tastatur, er tasterne trykfølsomme. Man behøver ikke at klaske dem hele vejen ned, før de reagerer. Dette er både mere ergonomisk, og man har større præcision, når man spiller sit yndlingsspil. Køb det rette gaming tastatur hos Av-Cables.dk i et prisleje, hvor alle kan være med.

Selfie stang - Flot udvalg hos Av-Cables.dk

Uanset om man ønsker de bedste billeder til Tinder, eller man skal på verdensrejse helt alene, så er en selfie stang et must! Derved er det let at tage flotte billeder af sig selv på afstand, som ser ud som om, en anden person har taget dem. Overvej at købe en selfie stang med Bluetooth udløser, som kan forbindes til dit kamera, hvis det også understøtter Bluetooth. Så behøver du ikke indstille en forsinket kameraudløser på fem sekunder hver eneste gang, du skal tage et billede med din selfie stang. Det kan herfra anbefales, at man vælger en Bluetooth løsning for ekstra komfort. Prislejet er alligevel så lavt på www.av-cables.dk, at det giver god mening at købe en avanceret selfie stang.

Køb en selfie stang, et gaming tastatur og meget andet i elektronik og accessories hos Av-Cables.dk!