lørdag 28. maj 2022

Modtag rådgivning til bl.a. 2BM Security Dashboard for SAP hos en super god SAP konsulent i Danmark

Udgivet : 10. februar 2019

Modtag rådgivning til bl.a. 2BM Security Dashboard for SAP hos en super god SAP konsulent i Danmark

2BM er en velrenommeret SAP konsulent i Danmark, der rådgiver og implementer IT-løsninger i virksomheder. Med en lang række IT-værktøjer, der blandt andet omfatter 2BM Security Dashboard for SAP, SAP Payroll Paralleltest og 2BM GDPR Suite til SAP, står 2BM klar til at implementere værktøjer i jeres SAP-system, så I kan effektivisere jeres processer.

SAP konsulent i Danmark

IT spiller en central rolle i vores hverdag – det gælder også i virksomheden, hvor IT har gjort det muligt at arbejde smartere og mere effektivt. 2BM er SAP konsulent i Danmark og står klar til at implementere diverse IT-værktøjer i jeres virksomhed og i jeres SAP system således, at I kan arbejde smartere og mere effektivt end nogensinde før. I mere end femten år har 2BM rådgivet virksomheder og implementeret nye og effektive IT-løsninger i deres systemer. SAP er en af 2BMs specialer og de er således totalleverandør baseret på SAP. Konsulenthuset består af mere end 80 eksperter og ydermere er 2BM den eneste SAP konsulent i Danmark, som er United VARs-partner, der består af 7500 eksperter. 2BM har samarbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder og har herved opbygget et fantastisk renommé, der ikke er til at tage fejl af. Har I brug for en SAP konsulent i Danmark, der har stor erfaring og som sætter sig ind i jeres virksomhed, står 2BM klar til at rådgive og implementere smarte systemer i jeres SAP.

2BM Security Dashboard for SAP

Som virksomhed har man til opgave at opbevare personlige data sikkert – det gælder både for data der tilhører kunder, partnere og medarbejdere. GDPR stiller en række krav til virksomheder, der opererer i Europa. Dels handler disse krav om hvilke data man må opbevare, men man har som virksomhed også pligt til at opbevare de personlige data sikkert. 2BM Security Dashboard for SAP er et værktøj, der giver virksomhederne et overblik over deres sikkerhed, hvad angår opbevaring af personlige data. Med værktøjet får I et overblik over mere en halvtreds forskellige sikkerhedsparametre – I vil som virksomhed derved få overblik over, hvor i skal øge sikkerheden for at beskytte personlige data optimalt. 2BM Security Dashboard for SAP har lave omkostninger – både hvad angår drift og implementering og giver jer en lang række muligheder for tilpasning. Således er 2BM Security Dashboard for SAP et ideelt værktøj for de fleste virksomheder.

2BM er din ideelle SAP partner.