tirsdag 28. juni 2022

Lommevægte og industrivægte fra Digitalvægten – få hurtig levering!

Udgivet : 30. april 2022

Lommevægte og industrivægte fra Digitalvægten – få hurtig levering!

Find vægte i enhver størrelse på www.digitalvaegten.dk! Her fås vægte til ethvert behov, og derfor i en lang række størrelser og design, der passer både private og erhvervsdrivende. Hos Digitalvægten finder du således altid et bredt udvalg af markedets sidste nye modeller, samt op til 30 års garanti på dit nye produkt.

Den rette lommevægt til en god pris

En lommevægt er en vægt i den del af kataloget, der består af vægte i mindre skala. En lommevægt er nemlig en højpræcisionsvægt, du kan have med dig på farten! Der er derfor ingen grund til at lade sig narre af den mindre størrelse, da en lommevægt kan veje små genstande med en præcision på helt ned til 0,01 gram. Den hverken fylder eller vejer meget og passer derfor perfekt i de fleste jakkelommer, rygsække eller tasker. Hos Digitalvægten fås en lommevægt i alle afskygninger, da mange mennesker bruger dem som et uundværligt redskab i hverdagen. For eksempel bruges en lommevægt til at afveje den rigtige dosering medicin eller til at veje breve, ingredienser, smykker og meget andet. Du finder derfor med sikkerhed en lommevægt, der passer dine behov, da udvalget hos Digitalvægten har til formål at imødekomme så mange behov som muligt.

Industrivægte tilbydes til alle brancher

I den større ende af skalaen finder du vægte såsom industrivægte. På www.digitalvaegten.dk møder du et udvalg af flere hundrede industrivægte, sådan at du kan finde en vægt, der passer den specifikke industri, du arbejder i. Du kan således nemt få fat på både butiksvægte, tællevægte, præcisionsvægte eller de klassiske industrivægte, der kan veje større pakker og derfor er ekstra robuste. Når det gælder industrivægte, er det også ofte en mulighed at kunne afmontere displayet, sådan at du både nemt og hurtigt kan aflæse resultatet. Industrivægte af denne kaliber er, på trods af deres størrelse, derfor nemme at betjene. Det letlæselige og bagbelyste LCD-display går nemlig hånd i hånd med det robuste design, hvilket gør netop denne type vægt både driftssikker og nem at lære at kende. I mange tilfælde kan de ligeledes tilsluttes en PC med et tilhørende RS232 port-kabel og software. Tag for eksempel den vandafvisende Adam GGL-industrivægt, der kan veje op til 300 kg ad gangen. Industrivægte i denne kategori er velegnede til fødevareindustrien, farmaceutiske virksomheder eller andre industrier, hvor større mængder gods skal både vejes og kategoriseres.

Vælger du at handle med Digitalvægten, får du altid livtidsgaranti på topmodeller og gratis levering, der når frem til dig på bare 2-3 dage.