tirsdag 29. november 2022

Har du hørt om den nye PS5 controller? Du bliver overrasket over, hvor meget den kan!

Udgivet : 12. december 2020

Har du hørt om den nye PS5 controller? Du bliver overrasket over, hvor meget den kan!

Den er nu udkommet! Her kan du læse om PS5 controlleren, som er endnu bedre end forventet.

PS5 controller med indbygget DualSense

PS5 controllere har fået nogle nye teknologier implementeret i forhold til tidligere udgaver. Den topmoderne PlayStation 5 controller kommer med DualSense. Det er et nyt system, som giver en omsluttende, haptisk gengivelse. Den kommer også med indbygget mikrofon og adaptive aftrækkere. Vigtigt er det selvfølgelig også, at en PS5 controller er rar at holde ved. Designet er futuristisk, men også ergonomisk. Det gør det rart at holde ved den nye PS5 controller selv efter mange timer med intensiv, hæsblæsende spilunderholdning. Elsker du at dele dine øjeblikke? Så vil du glæde dig over, at PS5 controlleren kommer med en oprettelsesknap. Med et tryk på knappen, kan du optage og broadcaste dine highlights til alle spilvennerne. Man må sige, at Sony har ramt plet med deres nye PlayStation 5 controller. Husk at købe ekstra, så vennerne også kan tage del i den ultimative spiloplevelse.

Et skridt videre

Dem af os, som er ved at være lidt oppe i alderen, kan huske de første Sony PlayStations. Nu er det så den femte primære udgave, som lige er udkommet i år. Den bringer fanen videre til den næste generations gamere, som ønsker en omfattende gamingoplevelse. Den nye PS5 controller er trådløs og kommer med Bluetooth. Den kan oplades med en USB-C tilslutning og har mange af de klassisk PlayStation knapper plus nogle yderligere med specialfunktioner. Det er alle disse unikke features og deres samspil, som gør PS5 controlleren til noget unikt. Man kan tydeligt se, hvor mange kræfter Sony har lagt i deres nye spilkonsol med DualSense teknologien, og designet er noget af det bedste hidtil set. Det er en oplevelse at holde ved den ikoniske PlayStation 5 controller, som med sikkerhed kommer til at blive et vigtigt stykke af gaming-historien, når vi tænker tilbage efter nogle årtier.

For mere info, så klik på linket i starten af guiden. Så vil du også blive vejledt til at vælge en butik, hvor du kan spare penge på den fantastiske PS5 controller.