fredag 21. februar 2020

Gasvarme, petroleumsovne, el radiatorer og andet i opvarmning hos Harald Nyborg

Udgivet : 04. december 2018

Gasvarme, petroleumsovne, el radiatorer og andet i opvarmning hos Harald Nyborg

Det er officielt vinter, og det er tid til at få styr på opvarmning i hjemmet. Harald Nyborg tilbyder alt inden for gasvarme som fx varmeovne til gasdåser eller biopejse. På harald-nyborg.dk finder du også de billige el radiatorer og petroleumsovne.

Gasvarme inkl. biopejse og gasovne med flere indstillingsmuligheder

Mange danskere vælger at benytte gasvarme, da det er en enkel og effektiv varmekilde. I denne kategori byder Harald Nyborg fx ind med biopejse i moderne design, der forbrænder bioethanol af en høj renhed. Du finder bl.a. gasovne med iltsvind sensor, vælteafbryder og andre moderne sikkerhedsfeatures. I samme kategori med gasovne tilbyder Harald Nyborg også et væld af brændeovne, og du har adgang til mærker som Varde Ovne, Nakano og Heatmax. På www.harald-nyborg.dk er det muligt at spare på gasvarme, som kan leveres med fragtmand direkte til din dør. Gå vinteren i møde med gasvarme af en effektiv kvalitet, der passer til dine behov. Du finder også de industrielle varmeovne, der kører på gasdåser med en maksimal effekt på op til 1.200 watt og med en brændetid på flere timer per dåse. Denne type gasovn er kompakt og let at tage med ud af huset. Dette gør denne type gasovn ideel, når der skal arbejdes steder uden almindelig varmetilslutning som fx i garagen eller under et halvtag. Tag et kig i udvalget af gasvarme på harald-nyborg.dk, der naturligvis også sælger varmeelementer, der benytter andre kilder en gas.

Leder du efter en el radiator med blæser?

Hvis du hælder mere til en el radiator, kan Harald Nyborg også hjælpe. Du finder både el paneler med Wi-Fi styring, halogen varmeovne, håndklædetørrere og naturligvis den klassiske el radiator med varmeblæser, som de fleste af os er bekendte med. På www.harald-nyborg.dk finder du fx el radiatorer fra Heatmax og Carlsbad til konkurrencedygtige priser, som man kender det fra resten af udvalget hos denne danske kæde af byggemarkeder. Udvalget byder på el radiatorer med varmekontrol og overophedningssikring samt justerbare termostater. Husk at tjekke, om den nye el radiator er godkendt til vådrum eller ej, hvis dette er din intention, da de fleste ikke er det. På hjemmesiden kan du også finde tilbehør til din el radiator heriblandt vægophæng og ben til el paneler. En el radiator er en simpel varmekilde, som ikke kræver noget brændstof, hvilket fx gør den oplagt til sommerhuset eller kolonihavehuset, hvor man ikke har adgang til billigere varmekilder.

Bestil en petroleumsovn fra Kerosun eller Zibro på www.harald-nyborg.dk

Hos Harald Nyborg finder du også en såkaldt petroleumsovn eller laserovn. I denne kategori kan Harald Nyborg friste med termostatstyrede petroleumsovne med kontinuerlig gnisttænding og blæser. Når man sænker varmeeffekten, så sænker petroleumsovnen automatisk blæserens hastighed. Det er fx muligt at købe en petroleumsovns med indbygget ur, hvilket gør det muligt at indstille varmekilden til at starte på et specifikt tidspunkt. Her er der mange, der foretrækker at starte deres petroleumsovn, på det tidspunkt de vågner om morgenen. Hos Harald Nyborg finder du højteknologiske petroleumsovne fra Zibro og Kerosun, der kommer med moderne sikkerhedsforanstaltninger som børnesikring og forbrændingskontrolsikring. Der sælges i øjeblikket to forskellige petroleumsovne på harald-nyborg.dk, der bl.a. adskiller sig ved deres varmeeffekt på henholdsvis 3.000 watt og 4.000 watt.

Harald Nyborg tilbyder alt inden for energi og opvarmning med forskellige kilder at vælge mellem. I artiklen her er deres udvalg af el radiatorer, petroleumsovne og gasvarme beskrevet, men Harald Nyborg fører også almindelige brændeovne, panelradiatorer, varmeblæsere samt varmepumper. På harald-nyborg.dk er det altså muligt at finde en hensigtsmæssig varmekilde til at komme igennem den barske danske vinter, uanset om det er til den primære husstand, garagen eller sommerhuset. Derudover er det også muligt at bestille tilbehør til de forskellige varmekilder. Udvalget af gasvarme, el radiatorer, petroleumsovne osv. bærer præg af de lave priser, man associerer med resten af udvalget hos denne byggekæde. Husk at overveje prisen på selve varmekilden, da den oprindelige købspris ofte er en mindre faktor i forhold til den efterfølgende pris til opvarmning.