fredag 29. september 2023

Skab ro og sikkerhed med en fremtidsfuldmagt

Udgivet : 23. april 2023

Skab ro og sikkerhed med en fremtidsfuldmagt

Der kan faktisk være mange gode grunde til at anskaffe dig en fremtidsfuldmagt – også selvom det måske ikke lige er noget, der virker presserende i hverdagen. En fremtidsfuldmagt kan nemlig give en høj grad af tryghed og ro omkring fremtiden.

Har du tænkt over, hvem der skal træffe vigtige beslutninger – personlige som økonomiske – hvis du en dag ikke selv kan? Det er måske ikke det mest oplivende emne at tænke på, men ikke desto mindre kan det være et vigtigt spørgsmål at stille sig selv. 

På den måde kan du sikre dig, at det er dig, eller nogen du stoler på, som træffer beslutningerne. Det kan du gøre ved hjælp af en fremtidsfuldmagt.

Dét kan du med en fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er din garanti for, at du selv er herre over de vigtige beslutninger i din fremtid. Således kan du selv bestemme, hvem der skal træffe beslutninger for dig i forbindelse med sygdom. 

Du kan også undgå, at instanser som Familieretshuset træffer afgørelser for dig. Derudover kan du give fuldmagt til specifikke forhold eller til samtlige personlige eller økonomiske forhold. Fremtidsfuldmægtigen kan således træffe afgørelser i en række personlige og økonomiske henseender.

Økonomiske forhold kan eksempelvis være, hvis du skal sælge dit hus eller måske din bil eller dit sommerhus. Det kan også være, hvis du skal opsige eller underskrive et lejemål eller betale regninger. Personlige forhold kan være, hvis du skal ansøge kommunen om hjemmehjælp, ansøge om tilskud til medicin eller have aktindsigt i din journal hos lægen. 

Tryghed langt ud i fremtiden med Minearvinger.dk

Det virker måske omsonst at tænke langt ud i fremtiden. Ikke desto mindre er det dét, der skal til, hvis du gerne vil sikre dig, at den bliver tryg og ønskværdig. På minearvinger.dk kan du gøre meget for at fremtidssikre både dig og din familie, så de kommende år bliver trygge for alle.

Hos de uddannede jurister kan du også få et skræddersyet testamente, der sikrer din primære arving såvel som andre, du ønsker, skal arve dig. Et skræddersyet testamente gør det blandt andet muligt, at din ægtefælle som arving kan arve hele 37,5% mere. 

Det gør det også muligt, at din samlever kan være din arving, og i det hele taget kan du fordele din arv, som du ønsker det. Der er altså mange gode grunde til at tænke i fremtidssikring, både når det kommer til fremtidsfuldmagt og testamente.