lørdag 24. oktober 2020

Matematikspil og Quercetti legetøj - Lærerig leg og underholdning

Udgivet : 20. september 2020

Matematikspil og Quercetti legetøj - Lærerig leg og underholdning

Der findes i dag mange interessante matematikspil med tal, som kan underholde både børn og voksne. Det er altid en god idé med spil, der også giver et læringsudbytte. Legebyen.dk forhandler mange af disse, men også institutionslegetøj fra Quercetti, som du også kan læse mere om her. Eller du kan klikke direkte ind på www.legebyen.dk.

Matematikspil til gode priser - Stort udvalg på www.legebyen.dk

Lær at regne med matematikspil. Det er sjovt for både børn og voksne at spille med tal i fokus, og hos Legebyen.dk finder du rigtig mange matematikspil, der kan give timevis af underholdning gang på gang. Det er f.eks. et matematikspil som Matador, hvor man regner med sedler, og hvor det i sidste ende handler om at tilegne sig flest penge. Der findes også spil som Mastermind, der tester deltagernes logik. Triominos og Dåsekast er også nogle populære matematikspil. Se alle de mange matematikspil med tal på www.legebyen.dk, der gerne hjælper jer med at vælge det rette.

Køb Quercetti legetøj til institutioner med hurtig levering

Legebyen.dk tilbyder også Quercetti legetøj, der især er henvendt til institutioner. Quercetti er lig legetøj med indlæring for øje. Det er ikke en nyhed og på ingen måde den nyeste dille. Nej, fordi Quercetti har produceret legetøj igennem 70 år, og god kvalitet og inspirerende legetøj går aldrig af mode. Derfor er dette italienske mærke stadigvæk et hit den dag i dag. En af de populære muligheder fra Quercetti er deres kuglebane, som kan bygges på mange forskellige måder. Det er noget, som mange af os selv kan huske fra SFO’en, og som stadigvæk findes i diverse danske fritidsordninger og institutioner. Køb kreativt legetøj fra Quercetti til stærke priser hos Legebyen.dk, som også tilbyder hurtig levering og naturligvis et kæmpe udvalg også fra andre brands!

Kigger du efter matematikspil eller andre typer af underholdende og glædesskabende spil til hele familien? Eller søger du efter det sjove institutionslegetøj fra Quercetti? Så kommer du til at elske Legebyen.dk og deres omfattende sortiment med 365 dages udvidet returret.