mandag 22. juli 2024

Vink farvel til kedelige looks – gør garderoben trendy med Fru og Frøken

Udgivet : 24. juli 2023

Vink farvel til kedelige looks – gør garderoben trendy med Fru og Frøken

Er du efterhånden godt træt af, at du altid hiver det samme tøj ud af garderobeskabet? Det kan i længden blive lidt småkedeligt altid at skulle vælge de samme, sikre kort – alle garderober har brug for nyt liv fra tid til anden.    

Den danske webshop Fru og Frøken hjælper dig med at få flere trendy og feminine styles ind i garderoben. Ét af de mange mærker er Continue CPH, hvor der måske skal findes en Continue skjorte.

Continue skjorter - når du går efter det feminine udtryk

Det københavnske brand Continue CPH går forrest, når det kommer til moderigtige og feminine styles. En Continue skjorte er f.eks. kendetegnet ved at have små feminine detaljer i form af broderede hulmønstre, perler, flæser og smarte mønstre – men uden at det bliver kedeligt eller forudsigeligt.

En Continue skjorte er derfor det helt perfekte valg, hvad enten du er på vej til et møde på arbejdspladsen eller skal ud at undersøge nattelivet. Det hele ligger i stylingen – og hvilket tilbehør du vælger. Det københavnske brand blev stiftet tilbage i 2017 af Eva Gry og Jeanette Nilsson, der har hentet stor erfaring fra modebranchen og derfor har valgt at satse benhårdt på trendsikre designs og en høj kvalitet.

Hos Fru og Frøken kan du finde et glimrende udvalg af Continue skjorter.

Der er altid plads til endnu en Ichi kjole

Pailletter eller blomster? Sommerligt eller afdæmpet? Teamet hos Fru og Frøken har en helt særlig kærlighed til de stilrene Ichi kjoler og andet modetøj fra det danske mærke, der hører under modekoncernen DK Company og har været på markedet siden 1999.

Ichi-kollektionen er spækket med interessante kjoledesigns præget af sæsonbetingede trends – og du kan derfor også altid finde et utroligt varieret udvalg, hvad enten du er til pailletter eller det mere ensfarvede og afdæmpede design.

Så der er altid plads til endnu en Ichi kjole – for du får altid noget nyt. Og ellers kunne det jo også være en Continue CPH skjorte.

Fru og Frøken – modetøj i et fornuftigt prisleje

Fru og Frøken – med webshop samt showroom nær Aarhus – udvælger deres brands ud fra, at trendy og feminint modetøj af en god kvalitet skal være for alle – ikke mindst, når det kommer til prisen. Så shop allerede i dag enkeltdele såsom en Continue skjorte eller et komplet sæt fra de mange mærker, der er repræsenteret på webshoppen