mandag 22. juli 2024

Pureday - Stort udvalg af Baobab olie og Møllerup Gods plejemidler

Udgivet : 13. juni 2020

Pureday - Stort udvalg af Baobab olie og Møllerup Gods plejemidler

Køb unik Baobab olie i økologisk kvalitet hos Pureday, som tilbyder dette produkt fra Pure Oils, Africa Organics og andre brands. Du finder også en skøn serie af plejemidler fra Møllerup Gods online på pureday.dk.

Baobab olie fra Afrika i bedste kvalitet

Shop bæredygtig Baobab olie af sublim kvalitet. Den Baobab olie, som stammer fra mærket Pure Oils, er høstet af lokale kvinder i den nordlige del af Sydafrika; Det man kalder Venda landet. Det er en økologisk Baobab olie, som er skabt med stor passion, og som besidder nogle unikke egenskaber. Hos Pureday kan du både købe Baobab olie som 30 ml og 100 ml. Her får du en glimrende fugtgiver, der besidder et højt indhold af vitaminer, mineraler og omega fedtsyrer. Den går ind og styrker din hud og bidrager med en vis elasticitet. Med Baobab olie får man et produkt, der hurtigt absorberes ind i huden. Der efterlades derfor ingen fedtet overflade, og det er samtidig en non-comedagen klassificeret olie, hvilket betyder, at porerne ikke stoppes til. Hvis du vil læse mere om produkttypen her fra Pure Oils, Africa Organics m.m., så besøg pureday.dk.

Shop pleje af Møllerup Gods direkte på pureday.dk

Man behøver ikke at kigge udenfor DK for at finde naturlige skønhedsprodukter, der er skabt på lokale råvarer. Møllerup Gods er nemlig en dansk virksomhed, der dyrker hamp, som bl.a. udvindes til olie og inkluderes i deres nærende skønhedspleje. Møllerup Gods har både udviklet plejemidler til den unge og lidt mere sensitive hud samt til den lidt ældre hud, hvor der er inkluderet anti-aging egenskaber. Man får en suveræn kvalitet med skønhedspleje fra Møllerup Gods, der f.eks. har udviklet peeling maske, fodpleje, fugtgiver og andre fantastiske produkter, som du bliver nødt til at prøve selv. Køb pleje fra Møllerup Gods direkte på pureday.dk, der fører et bredt udvalg fra mærket.

Hos Pureday har du adgang til nogle skønne mærker inkl. Møllerup Gods og Pure Oils, der bl.a. har gjort sig kendt med deres Baobab olie. Se også produkterne fra Africa Organics, Saguna, Tints of Nature, Soylites og mange flere på den flotte hjemmeside.