torsdag 18. april 2024

Her finder du bl.a. Nurme sæbe og BioMio opvaskemiddel til gode priser

Udgivet : 06. september 2019

Her finder du bl.a. Nurme sæbe og BioMio opvaskemiddel til gode priser

Hvad enten det er sæbe til badeværelset eller til køkkenet, man står og mangler, så bør man helt klart vælge at kigge ind forbi SkinStyle. Her forhandles der nemlig alt fra Nurme sæbe med fantastiske dufte til BioMio opvaskemiddel. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.skinstyle.dk.

Nurme sæbe i forskellige varianter

Vil man gerne have sæbe på sit badeværelse, som både er særdeles velduftende, og som samtidig er skånsomt mod både huden og miljøet, så er det helt bestemt Nurme sæber, man skal kigge nærmere på. Nurme sæbe er alle håndlavede og organiske, og langt de fleste af sæberne er samtidig vegetabilske. Sæberne leveres i æsker fremstillet af genanvendeligt pap, så man på den måde tager mest muligt hensyn til miljøet. Hos SkinStyle forhandles der mange varianter af Nurme sæbe, og man kan således vælge imellem alt fra dufte af enebær, kokos og birkeblade til gulerod og mange, mange andre varianter. Sæberne kan anvendes til alle hudtyper. Man kan købe ny håndsæbe allerede i dag ved at kigge ind forbi SkinStyle på hjemmesiden www.skinstyle.dk.

Miljøvenlig BioMio opvaskemiddel

Hvis man gerne vil kunne vaske op, uden hænderne tager skade, når man står med dem i opvaskebaljen, så er det helt sikkert BioMio opvaskemiddel, man skal købe. Det er nemlig både parfumefri og miljøvenlig opvaskemiddel, som udelukkende indeholder organiske ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Samtidig er alt emballagen bæredygtig og nedbrydes i gennemsnit inden for to år. Det betyder alt sammen, at man med BioMio opvaskemiddel kan vaske op med god samvittighed og samtidig sikre, at huden på hænderne ikke tager skade. Hos SkinStyle forhandles BioMio opvaskemiddel til en særdeles fordelagtig pris, så det er bare med at kigge ind forbi SkinStyle på hjemmesiden www.skinstyle.dk, hvor man kan bestille nyt opvaskemiddel allerede i dag.

Online på hjemmesiden www.skinstyle.dk finder man et stort udvalg af alt fra de fineste sæber til miljøvenlig opvaskemiddel.