tirsdag 18. juni 2024

Få foretaget et pandeløft hos dygtig plastikkirurg i Aarhus

Udgivet : 18. december 2018

Få foretaget et pandeløft hos dygtig plastikkirurg i Aarhus

Plastikkirurgi til fornuftige priser — det er netop, hvad Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj gør sig bemærkede ved. Klinikken tæt på Aarhus udfører en lang række af indgreb rettet mod både mænd og kvinder, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig. Læs videre, hvis du vil høre mere om klinikken og de mulige behandlinger, som for eksempel pandeløft, brystløft eller noget helt tredje.

Dygtig plastikkirurg i Aarhus

Det kan være svært at vide, hvor man finder en dygtig plastikkirurg Aarhus, men nu behøver du ikke lede længere. De dygtige læger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder behandlinger, både kirurgiske og non-kirurgiske, samt mulighed for professionel hudkontrol. Når du skal vælge plastikkirurg Aarhus, er klinikken i Åbyhøj derfor et godt bud, da de tilgodeser dine individuelle ønsker med stor professionalisme. Hvis du vil være sikker på, at den plastikkirurg Aarhus du vælger sørger for at du er i trygge hænder, vælg da Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Klinikken gør en dyd ud af, at din behandling foregår i behagelige omgivelser og en rolig atmosfære.

Pandeløft og andre behandlinger

Der tilbydes mange former for indgreb og behandlinger på Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Et af dem er et pandeløft. Når man får foretaget et pandeløft, er målet at udglatte panderynkerne og løfte øjenbrynene. Derudover kan et pandeløft også komme de folder og rynker, som opstår ved siden af øjnene og mellem øjenbrynene til livs. Hvis tanken om et kirurgisk indgreb bringer tvivlen frem i dig, tilbyder klinikken nu også et behandlingsalternativ til pandeløft, som ikke involverer kirurgi. Denne form for behandling kaldes Ulthera, der behandler hudens bærende strukturer ved hjælp af en fokuseret ultralydsbehandling. Ulthera giver huden et løft sammenligneligt med et kirurgisk pandeløft, samt starter en regenerativ proces i huden, der hjælper med at gendanne spændstighed, fylde og et forynget udseende.

Du er altid velkommen til at kontakte Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, selv med de mindste forespørgsler eller spørgsmål. Du kan enten tage et smut forbi klinikken eller besøge www.plastikkirurgi-aarhus.dk.