torsdag 18. april 2024

Hos Taste of Latinamerica tilbyder de mel og Pisco

Udgivet : 31. maj 2021

Hos Taste of Latinamerica tilbyder de mel og Pisco

Taste of Latinamerica er din adgang til det brede, latinamerikanske køkken. Du bliver budt på specialiteter fra hele kontinentet inkl. mel og Pisco. Køb bl.a. delikatesser fra Mexico, Colombia, Brasilien, og Argentina.

Prøv Pisco, der er en fantastisk alkoholisk drik

Pisco er en spiritus, som er populær. Den er baseret på druer, og den har mange hundrede år på bagen. Det er faktisk den eneste spiritus på planeten, hvor sukker og vand ikke tilføres efter produktionen. I Peru hyldes Pisco som en nationaldrik, og den er en vigtig del af befolkningens sociale arrangementer. Du finder flere typer Pisco på tasteoflatinamerica.dk. Alkoholen indgår også i mange cocktailopskrifter. Hos Taste of Latinamerica har de samlet en god liste af opskrifter med Pisco, som du simpelthen bliver nødt til at prøve. Bestil med 1-2 dages leveringstid og en stærk fragtpris. Der sælges både til private og til restaurationer m.m., som leder efter en god leverandør til alle de latinamerikanske ingredienser.

Vidunderligt mel fra Latinamerika på tasteoflatinamerica.dk - hurtig levering

Hos Taste of Latinamerica tilbydes også mel fra Latinamerika. Bestil spændende meltyper heriblandt blå majs- og sur kassave mel. Se det store udvalg af mel fra Yoki, Do Brasil, Maza Real og mange andre spændende mærker, du med garanti kender, hvis du har boet i Brasilien, Argentina eller andre lande i Syd- og Mellemamerika. Du finder også melblandinger og sødt majsmel. For at kunne bage det bedste brød eller lave autentiske kager, har man også brug for det rette mel fra den latinamerikanske egn, man er interesseret i. Hvis man benytter dét fra supermarkederne her i landet, så vil resultatet ofte lide. Klik i stedet for ind på www.tasteoflatinamerica.dk, og få hurtigt adgang til forskellige typer af mel fra Latinamerika.

Udover Pisco og mel, kan de hos Taste of Latinamerica også friste med drikkevarer, krydderier, søde sager og slik. Kigger du efter alle de klassiske færdigretter fra forskellige sydamerikanske lande? Det kan være nogle favoritter fra din barndom af, som du savner. Du kommer til at synes godt om denne hjemmeside, der servicerer private såvel som erhverv, altid med god kundeservice, fair priser og mulighed for at betale med MobilePay.