torsdag 18. april 2024

Chokolade lakrids og lakridspulver importeret af Amarelli Nordic ApS

Udgivet : 12. april 2020

Chokolade lakrids og lakridspulver importeret af Amarelli Nordic ApS

Amarelli Nordic ApS leverer lakridspulver og chokolade lakrids direkte fra denne italienske producent, der har vundet internationalt anerkendte priser for den høje kvalitet. Køb også dragéret og pastil lakrids via amarellishop.dk, og forkæl dig selv med noget lækkert til kaffen. Der forhandles til de bedste kilopriser.

Lækkert lakridspulver fra Italien

Klik ind på www.amarellishop.dk, og bestil lakridspulver og lakridsrødder i eksklusiv, italiensk kvalitet. Amarelli Nordic ApS tilbyder 1-2 dages levering på lakridsprodukter fra mærket her. Lakridsrødderne er sorteret i hånden og af allerhøjeste kvalitet med en kraftig smag og en naturlig sødme, der er uimodståelig. Lakridsen dyrkes på kyststrækningerne langs Calabrien. Amarelli Nordic ApS leverer også lakridsekstraktpulver. Køb lakridspulver i højeste kvalitet, der har vundet mange blind tests. Det italienske lakridspulver kan klare høje temperaturer. Hvis du ønsker det bedste inden for lakridsrødder og lakridspulver, så se udvalget på www.amarellishop.dk, og få en gratis prøve ved køb for over 200 kroner. Amarelli Nordic ApS er en officiel forhandler af dette prisbelønnede italienske lakridsmærke.

Bestil chokolade lakrids via www.amarellishop.dk

Køb chokolade lakrids med unikke smagsnoter. Hos Amarelli Nordic ApS finder du chokolade lakrids i særklasse, der er importeret fra Italien. Den skarpe og uovertrufne smagsoplevelse opnås pga. mange års traditioner og brug af eksklusive, naturlige ingredienser. Du finder de bedste stykpriser på amarellishop.dk, der gør det nemt at købe eksklusiv chokolade lakrids online. Du finder alle de kendte produkter fra mærket på hjemmesiden. Servér dem for gæsterne til en kop kaffe, eller nyd en chokolade lakrids på kontoret sent på eftermiddagen. Smag forskellen på kvalitetslakrids fra Italien. Inde på www.amarellishop.dk finder du et stort udvalg af specialiteter. Køb også gaveæsker med lakridsprodukterne online.

Hvis du leder efter italiensk chokolade lakrids og lakridspulver, så besøg Amarelli Nordic ApS online. På amarellishop.dk finder du også lakridsrødder, lakridsbolcher og meget mere skønt. Denne officielle importør har nogle af de bedste kilopriser på dette kvalitetsmærke med lakrids fra Calabrien.