torsdag 17. juni 2021

Bestil levering af brød og kager på bakerlane.dk

Udgivet : 18. februar 2020

Bestil levering af brød og kager på bakerlane.dk

Baker Lane skaber et bindeled imellem bager eller konditor og erhvervskunder. Bestil levering af brød og kager online, eller køb en festlig lagkage til den helt store lejlighed på www.bakerlane.dk.

Baker Lane - Hurtig levering af brød og kager

Hos Baker Lane er det let for danske virksomheder at bestille levering af brød og kager. Kig på mulighederne fra de eksklusive danske bagerier samt konditorier på www.bakerlane.dk, og bestil festkagen eller friskbagte rundstykker lige til døren via få klik. Baker Lane henvender sig til virksomheder, som ønsker en fast ordning med levering af kager og brød, men også til de firmaer, som ønsker enkelte leveringer f.eks. med fødselsdagskager. Gå på opdagelse i en verden fyldt med de bedste kager, flutes, brød og meget andet i lækkert bagværk, der kan leveres til jeres firmas dør på under en time. Baker Lane tilbyder også en måneds løbende kredit og naturligvis mulighed for at springe bagerkøen over, der altid har det med at overraske med længden! Du slipper selvfølgelig også for at tage turen hen til det nærmeste bageri. Denne platform egner sig til alle virksomhedstyper, som ønsker noget specielt og lækkert ind i hverdagen. Godt brød og søde kager er med til at sætte lidt kulør på hverdagen og arbejdsglæden i firmaet. Læs mere om en firmaordning med levering af brød og kager online på bakerlane.dk, og tilmeld din virksomhed allerede i dag.

Bestil lagkager til erhverv fra kendte bagerier

Bestil en lagkage til fødselsdagen, og overrask dine kollegaer med en eksklusiv lagkage, der er lavet af professionelle, der kan deres kram. Det er en forskel, man tydeligt kan smage, og Baker Lane har et netværk, der består af nogle af de bedste konditorier og bagere i landet. Bestil lagkager, brød og andet lækkert bagværk til firmadøren allerede i dag, og spice hverdagen op med de lækreste festkager, boller osv. til gode priser. Baker Lane har skabt et bindeled imellem bagere samt konditorier og danske virksomheder, og det er et koncept, der er hold i. Bestil lagkager, groft brød og meget andet til erhverv allerede i dag.

Bestil brød og kager til døren som f.eks. lagkager og småkager via bakerlane.dk.