torsdag 23. september 2021

Nordiske sofaborde og rustikke borde i genbrugstræ - Wood Living

Udgivet : 01. juli 2020

Nordiske sofaborde og rustikke borde i genbrugstræ - Wood Living

Hos Wood Living tilbydes der et bredt udvalg af flotte og håndlavede møbler, i den bedste kvalitet. Sortimentet indeholder bl.a. nordiske sofaborde samt et rustikt bord i genbrugstræ, som er fremstillet på miljøvenlig vis.

Interesseret i nordiske sofaborde?

Wood Living er udbyder af en lang række flotte og rustikke håndlavede møbler, i god kvalitet. Der findes bl.a. de flotte nordiske sofaborde, som er fremstillet i lækkert genbrugstræ, som giver bordet et flot design og en god historie. Da hvert enkelt sofabord er produceret med forskellige genbrugsmaterialer, er hvert enkelt nordisk sofabord unikt i sig selv, da alle de brugte materialer er forskellige fra bord til bord. De nordiske sofaborde hos Wood Living er inddelt i 5 produktlinjer, som er Rustic, Unik, Logo, Line og Color. Hver produktlinje har noget specielt ved sig, hvor fx den unikke produktlinje indeholder møbler fremstillet af genbrugstræ, med en ekstra speciel historie bag sig. Læs mere om de flotte nordiske sofaborde på woodliving.dk.

Rustikt bord i genbrugstræ - Flotte design

Der findes hos Wood Living også flotte rustikke borde i genbrugstræ, i den bedste kvalitet. De flotte håndlavede genbrugsborde fås i mange forskellige modeller og design, så der er noget til alles smag. Der tilbydes hos Wood Living tre forskellige slags bordtyper, som er Rustic, Color stribet og Color ternet. Det rustikke bord er en bar og behandlet plade, som har et flot og naturligt look. Color-serien byder i stedet på sjove og farverige borde, som enten fås i ternet eller stribet. Med et rustikt bord i genbrugstræ fra Wood Living, sikres et sjovt og flot spisebord, skrivebord eller noget helt tredje, som har en god historie bag sig. Ligeledes fås bordene i mange forskellige størrelser, hvor kun fantasien sætter grænsen. Undersøg dine muligheder yderligere på woodliving.dk og find dit næste rustikke genbrugsbord.

Besøg Wood Living allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle sjove og rustikke møbler.