tirsdag 18. juni 2024

Magiske idéer til personlig julepynt

Udgivet : 10. november 2023

Magiske idéer til personlig julepynt

Julen er for mange en helt særlig tid. Det er en tid, vi forbinder med traditioner og kommer tilbage til kernen, nemlig familien. Det er her, vi vender blikket indad, væk fra den travle hverdag og ser på det, som virkelig betyder noget. Vi har alle nogle helt særlige minder fra julen. Der pyntes med hyggelig julebelysning, juletræet står i al sin pragt, nisserne har indtaget hylderne i stuen og dufte af kanel og hjemmebagte småkager fylder i rummet. Moden inden for julepynt er stukket i to retninger. På den ene side bliver der masseproduceret julepynt som aldrig før. På den anden side er der kommet noget helt særligt over personlig julepynt, og det kan du finde inspiration til hos Skovgaarden.

Personlig julepynt gør julen lidt mere magisk

Nogle er til den gammeldags stil, hvor farverne er rød, grøn, guld og sølv. Der er dog også gået mode i at skabe farvetemaer i julepynten rundt omkring i hjemmet. Er du en af dem, der er faldet pladask for de instagram-venlige julebilleder, hvor alt er strømlinet og matchet i farver, kan du stadig vælge noget personlig julepynt til. Det fede ved personlig julepynt er, at det ikke går af mode lige som de forskellige farvesammensætninger. Med tiden vil de personlige typer af julepynt opnå mere og mere affektionsværdi, og I vil have nogle skønne minder at se tilbage på. Her kommer en liste over kreative, flotte og magiske idéer til personlig julepynt:

  • Juleornament med navn
  • Bordkort eller bordskilte med navn
  • Adventskalender eller pakkekalender med navn

Nr. 1 på listen over mest populære typer af julepynt er et personligt juleornament med navn. Det kan både være min første jul juleornament, et navn med årstal for den indeværende jul eller måske et juleornament med kæledyrets navn på.

Der findes rent faktisk mange typer af personlige juleornamenter og andet julepynt, der retter sig mod vores skønne kæledyr. Du kan fx vælge et juleornament, der er udskåret i træ, og som forestiller en schæferhund, eller hvilken type kæledyr du har. Med disse personlige former for julepynt kan du drysse lidt ekstra magi over julen og gøre den endnu mere personlig og mindeværdig, end den er i forvejen. For nogen er det en tradition at købe personlig julepynt hvert år som en slags samlerobjekt, der kan føres tilbage til hver enkelt juleaften. Vælger du personlig julepynt i neutrale farver eller naturfarver, vil det kunne bruges sammen med alle typer farvesammensætninger, som skulle komme på mode inden for julepynt i de kommende år.