tirsdag 18. juni 2024

Futon senge og sovesofaer som Rollo fra Innovation Living

Udgivet : 29. oktober 2018

Futon senge og sovesofaer som Rollo fra Innovation Living

Futon senge er et populært valg. De sikrer en god støtte til ryggen og en behagelig sovekomfort samt et mere minimalistisk design. Futon House er specialister i futon senge og sælger også sovesofaer som fx Rollo fra Innovation Living – en klassiker.

Bestil nordiske/japanske futon senge på ww.futonhouse.dk

Futon senge fra futonhouse.dk er en kombination af japansk og skandinavisk design. Futon senge er mere økonomiske end almindelige senge, og det minimalistiske design gør, at de passer godt ind i ethvert hjem. Den klassiske futon fra Japan betød, at man lå på gulvet. Disse futon senge fra www.futonhouse.dk er en videreudvikling af den klassiske futon med en ramme. Futon sengens rene linjer skaber en form for harmoni i soveværelset, der bringer ro i sindet. Modellerne fra Futon House er simpelt designet, men det er selvfølgelig muligt at vælge farverigt sengetøj, hvis man ønsker et mere prangende sovemøbel. Der sælges også tatami måtter til futon senge på hjemmesiden på futonhouse.dk.

Rollo fra Innovation Living forhandles hos Futon House

Rollo fra Innovation Living er en klassisk sovesofa, hvor køberen har en masse valgmuligheder. Du væger selv madrastype, type af ben samt farve, og derved er Rollo fra Innovation Living en personlig sovesofa, som repræsenterer det udtryk, du ønsker på gæsteværelset, i kollegieværelset, eller hvor du ellers ønsker at placere sovesofaen. Rollo er en klassiker designet helt tilbage i 1993, og denne populære sovesofa kommer med hele seks indstillingsmuligheder i forhold til elevation. Du kan læse mere om Rollo sovesofaen fra Innovation Living online på www.futonhouse.dk. Der sælges også andre typer af sovesofaer fra Innovation Living, der har etableret sig som et af de mest prominente danske mærker inden for sovesofaer.

Rollo fra Innovation Living er en populær sovesofa variant, som fås i mange udgaver på futonhouse.dk. Du kan nemlig helt selv vælge farve, ben og madras, så du ender med din personlige sovesofa. Der sælges også futon senge med inspiration hentet fra Japan og Norden. Det er en minimalistisk sovemåde, du kan læse mere om online hos Futon House.