lørdag 28. maj 2022

Alt fra kelimpuder og tæppe løbere kan du købe hos Noeola

Udgivet : 12. december 2019

Alt fra kelimpuder og tæppe løbere kan du købe hos Noeola

Hos www.noeola.dk er der rig mulighed for at finde personlig og unik indretning efter din smag. Du finder bl.a. de skønne, smukke kelimpuder og flotte tæppe løbere – begge fås i en lang række farver og mønstre, størrelser og former. Gå blot på udkig i det skønne, unikke univers og find nye ting til din boligindretning.

Autentiske kelimpuder

Hos Noeola finder du et helt unikt og autentisk udvalg af de skønne, farverige kelimpuder. Kelimpuderne fra Noeola er alle håndplukkede fra Tyrkiet, hvor de er håndlavede – på den måde sikrer du dig, at ikke én af puderne er ens, og du dermed kan indrette dit hjem med dine helt personlige favoritter, som ingen andre har. Kelimpuderne fås i flere forskellige mål og former, mønstre og farver, så du helt selv kan sammensætte dem. Find f.eks. et skønt par til sofaen, eller lad kelimpuderne fungere som rød tråd gennem indretningen, når du lader dem pynte både stue, soveværelse, gang m.m. Så tag et kig og find dine unikke favoritter i dag.

Smukke tæppe løbere 

Lad én af Noeolas mange, flotte tæppe løbere pryde entréen, gangen eller et helt tredje rum i dit hjem. En tæppe løber fungerer perfekt som smuk del af indretningen, og den vil skabe både varme, personlighed og sjæl i ethvert hjem. Hos Noeola er tæppe løberne alle helt unikke og håndlavede i Tyrkiet, og selve løberne udvælges og håndplukkes personligt, så kun de flotteste og de af bedst kvalitet findes i sortimentet. Du kan helt selv finde dine personlige favoritter og vide, at det kun er dig, der ejer netop sådan en tæppe løber. Så gør et smukt og unikt køb i dag.

Tøv ikke med at besøge Noeola, når du er på udkig efter smukke pyntepuder til både seng og sofa, lækre løbere og tæpper til gang, stue, værelse og mange andre skønne detaljer i hjemmet. Her er sortimenterne både store, unikke og varierede.