mandag 26. februar 2024

Spiseborde og lædersofaer til alle hjem - ILVA Max Jessen Terndrup

Udgivet : 03. juni 2021

Spiseborde og lædersofaer til alle hjem - ILVA Max Jessen Terndrup

Dyk ned i det spændende møbeludvalg hos ILVA Max Jessen Terndrup. Køb f.eks. HAY spiseborde og lædersofaer i høj kvalitet. Få gratis finansiering på FDB stole, og bestil chaiselong møbler med fri fragt over 499 kroner. Du er også velkommen til at benytte dig af deres smarte Click & Collect system. Besøg max-jessen.dk for mere info.

HAY spisebord - noget af det bedste inden for skandinavisk design

Værdsætter du godt design, og er du omhyggelig med at vælge møbler til dit hjem? Et HAY spisebord er et fantastisk stykke nordisk design. På max-jessen.dk kan du købe mange modeller til spisestuen, både ovale såvel som rektangulære. De fører også det populære højbord. Sådan et har HAY også udviklet, og selvfølgelig i deres velkendte skandinaviske design, som vi alle elsker. Med disse får man muligheder. I den moderne københavnske og aarhusianske lejlighed såvel som i det moderniserede bondehus på Langeland vil et HAY spisebord være perfekt. ILVA Max Jessen Terndrup specialiserer sig i designermærket. Derfor finder du også mange andre møbler udover HAY spiseborde på max-jessen.dk.

Lædersofa fra Natuzzi, Skalma, Nielaus m.m.

Find en lækker, komfortabel lædersofa online. ILVA Max Jessen Terndrup har prøvet på at samle lædersofaer fra nogle af de bedste mærker. Deres sortiment giver dig gode valgmuligheder. Køb bl.a. 3 personers sofaer fra Nielaus og de skønne 3+2 sofasæt fra Natuzzi. Bestil også de velomtalte Cubic modulsofaer i læder samt modeller fra Skalma, Skipper og flere andre producenter. På www.max-jessen.dk finder du din drømmesofa. Den skal være et samlingspunkt for familien i de hyggelige stunder, uanset om man ser fjernsyn eller spiller et godt spil. Køb selvfølgelig også matchende sofaborde til din nye lædersofa på hjemmesiden, hvor der er plads til fjernbetjeninger, slikskåle og andre af livets nødvendigheder. Alle familier fortjener en god lædersofa. Det skal være den helt rette, man både bliver glad for at sidde i, ligge i og se på hele året rundt. God fornøjelse med udvalget på max-jessen.dk. Det kan være, at du også finder andre møbler til hjemmet i samme øjemed.