mandag 22. juli 2024

Skal facaden friskes op?

Udgivet : 27. februar 2024

Skal facaden friskes op?

Vind og vejr kan være hård ved din facade på din ejendom. Meget fugtighed i vejret, som vi kan opleve det her i Danmark, betyder, at din facade kan blive angrebet af alger som gør din facade kommer til at se lidt trist ud. Derfor er det en god ide at overveje professionel facaderens. På den måde behandler du din facade godt, og din bolig kommer til at se frisk og indbydende ud igen. Hos Aros Facaderens, kan du få hjælp af professionelle til at få renset facaden. Firmaet har mange års erfaring og tilbyder både hjælp til private og til erhverv. Du kan altid kontakte dem via deres hjemmeside og få et tilbud. Du finder også en smart prisberegner, så du kan danne dig et overblik over prisniveauet på rensning af facade på din bolig 

Professionel facaderens på abonnement

Du er sikkert vant til at købe mange ting på abonnement, streaming, aviser, musik, så hvorfor ikke professionel facaderens? Det er muligt, at få en fast aftale om professionel facaderens hos Aros Facaderens. Når I har indgået en serviceaftale, bliver du kontaktet af firmaet, når det er tid til endnu en rengøring af facaden. Det er nemt, for så behøver du ikke selv tænke på at skulle finde ud af det, og evt. bruge tid på lave aftaler. 

Hvad med miljøet, tænker du. Med mange års erfaring har Aros Facaderens stor viden om materialer, og hvilke kemikalier, der må bruges, så du kan trygt benytte firmaet, hvis du har brug for professionel facaderens. Naturligvis sørger de også for den nødvendige afskærmning, når jobbet udføres.

Hvad kan Aros Facaderens ellers hjælpe dig med?

Når din bolig er blevet renset, er kontrasten til din indkørsel eller terrasse måske så stor, at du også gerne vil have renset flisebelægning eller din træterrassen. Det kan Aros Facaderens også hjælpe dig med. Så rensning af fliser er også en af de kerneydelser, Aros Facaderens tilbyder.Igen er det nemt at få et tilbud på dette. Du kontakter dem blot og får et tilbud ud fra hvilken belægning det er, og hvor mange kvadratmeter, du har, der skal renses. Du kan naturligvis også få en serviceaftale, der omfatter dine fliser eller træterrasse.

Du kan ringe til dem hver dag på 216 216 25 mellem kl. 8.00 og 16.00. Alternativt kan du bruge deres tilbudsformular på hjemmesiden. Og så er der snart professionel facaderens til dig.