torsdag 18. april 2024

Pryd hjemmet med smukke klinker til køkkenet eller trælook fliser til dit gulv

Udgivet : 16. september 2018

Pryd hjemmet med smukke klinker til køkkenet eller trælook fliser til dit gulv

Hos Flise Bent kan du finde alt i fliser og klinker til køkken, badeværelse og alle andre rum. Du kan også finde trælook fliser til gulv, hvis du er til den slags. Se deres udvalg på hjemmesiden www.flisebent.dk!

Trælook fliser til gulv

Flise Bent sælger mange forskellige slags fliser, og du kan finde lige de klinker, du skal bruge til dit hjem. Skal du bruge gulv- eller vægfliser? Skal du bruge keramiske eller natursten? Der er mange forskellige valg, som du kan få hjælp til at tænke over på hjemmesiden, hvor du kan finde en guide til valg af fliser. Du kan også finde trælooksfliser til gulvet – altså stenhårde, frostsikre og vandtætte fliser, som på en prik ligner et parketgulv. Gulvfliser med trælook er fedt, hvis man skal bruge et virkelig solidt gulv, der skal kunne holde til en del belastning, men man gerne vil have parketgulv looket, som kan være mere hyggeligt eller mere varmt end fliselooket måske. Vælg imellem mange forskellige trælook fliser til gulv på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde lige din farve og hvor du uden tvivl vil elske udvalget af flotte og spændende fliser til gulvet.

Flotte klinker til køkken

Hos Flise Bent kan du finde et bredt udvalg af klinker til køkken, bad og vådrum. Når du vælger klinker til køkken, så er der forskellige spændende fliser, du kan vælge imellem, som har forskellige fordele. Du kan bl.a. finde keramiske klinker, som er ideelle til køkkenet, da de er super lette at rengøre og enormt robuste. De er næsten umulige at slide og ridse, og derfor er de oplagte at bruge i køkkenet, da de der bliver udsat for hårdt slid. Der er mange forskellige super flotte keramiske klinker til køkkenet i butikken, som er glaseret i mange forskellige smukke farver. Hvis du vil have noget mere specielt, så kan du finde fliser i natursten, som er sindssygt flotte og unikke, men dog en anelse mere skrøbelige end de keramiske. Du kan finde vejledning på hjemmesiden, hvor du kan få hjælp til at tage et valg om, hvilken slags klinker, du skal vælge.