mandag 22. juli 2024

Leder du efter hjælpemidler til hjemmet? - Her finder du netop det!

Udgivet : 19. januar 2024

Leder du efter hjælpemidler til hjemmet? - Her finder du netop det!

Hjælpemidler til hjemmet kommer i mange former og afskygninger. Er du på udkig efter noget helt specifikt, kan det derfor være svært at vide, hvor du præcist skal søge hen.

Der findes dog en forhandler, som har alt indenfor hjælpemidler til hjemmet, og de hedder K.C. Pedersen. De har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan være med til at give en større selvstændighed i hverdagen til dem, der har brug for det.

K.C. Pedersen har hjælpemidler til mange formål 

K.C. Pedersen ønsker, at alle mennesker har frihed i eget hjem. Derfor har de et bredt udvalg af hjælpemidler, som kan være med til at lede mod dette.

Deres mange forskellige produkter kan du nemt finde frem til i deres opdelte kategorier på deres hjemmeside.

De har blandt andet hjælpemidler til køkkenet, så du kan finde ergonomiske køkkenredskaber. De har produkter, som kan hjælpe med medicinhåndtering. Og de har hjælpemidler til personlig pleje og hygiejne samt mange andre produkter.

Hvis du mangler det rette produkt til at assistere dig i din hverdag, så er K.C. Pedersen helt sikkert et besøg værd.

K.C. Pedersen har samarbejde med Danske Seniorer

K.C. Pedersen har indgået et samarbejde med Danske Seniorer. Det betyder, at du kan handle varer med Danske Seniorers logo og nogle gange få andre relevante produkter til nedsat pris.

De støtter nemlig op om mange af K.C. Pedersens hjælpemidler til seniorer, og de ønsker deres medlemmer de bedste produkter. Og de fås hos dem.

De har også træningsudstyr

Du kan også finde træningsudstyr hos K.C. Pedersen. De har nemlig produkter til håndtræning, hvis du søger sådanne muligheder. De har også udstyr, der kan træne motorikken, og de har endda specifikke produkter, der kan hjælpe til at træne mundmotorik. 

Du finder produkter til træning af vejrtrækning, og du kan finde produkter til kognitiv træning.

K.C. Pedersen er et helstøbt sted til at finde de produkter, der kan assistere eller træne dig på mange forskellige måder i din hverdag.

Køb hjælpemidler til senior hos K.C. Pedersen

Køb hjælpemidler til senior, eller find andre gode kvalitetsprodukter hos K.C. Pedersen.

Hvis du er medlem af Danske Seniorer, så kig efter deres logo-varer, som du måske kan få til en lidt bedre pris.

K.C. Pedersen har et bredt udvalg af hjælpemidler til hjemmet, og du får dem allesammen i en kvalitet, du ikke finder mange andre steder.

Se hele deres udvalg af produkter og træningsudstyr samt mere på kcpedersen.dk.