mandag 17. januar 2022

Køb henholdsvis luft til vand varmepumper eller varmepumper fra Mitsubishi

Udgivet : 01. april 2019

Køb henholdsvis luft til vand varmepumper eller varmepumper fra Mitsubishi

Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af forskellige gode luft til vand varmepumper til gode priser. Læs bl.a. om de super effektive Mitsubishi varmepumper her.

Effektiv luft til vand varmepumper

Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige gode varmepumper til gode priser med montering. Der er luft til luft og luft til vand varmepumper i sortimentet. Luft til vand varmepumper bruger energien i luften til at opvarme vandet i dit centralvarme system, og de fleste nye pumper er lige så effektive som jordvarme systemer og der vælger mange varmepumper i stedet for deres olie- og gasfyr. Der er forskellige gode modeller til salg i butikken, og du skal kigge efter SCOP værdien og støjniveauet, når du skal finde en ny varepumpe. SCOP værdien angiver, hvor mange kW varme pumpen kan generere, når den fodres med 1 kW strøm. En gammeldags el-radiator har en SCOP værdi på 1, mens moderne varmepumper kan nå helt op på 9. Så kan du godt se, at det bliver en mere behagelig el-regning at betale, ikke? Læs mere om luft til vand varmepumper på novasolar-webshop.dk.

Mitsubishi varmepumper til gode priser

NovaSolar sælger mange forskellige gode varmepumper til gode priser, og du kan bl.a. finde effektive luft til luft varmepumper i butikken. Mitsubishi varmepumper er især kendte for deres høje SCOP værdi og lave støjudledning. Der er flere forskellige modeller til salg i butikken, og du kan nok finde en, der passer lige til dit hus. Hvis det er et sommerhus, du skal have varmet op, så kig efter kvadratmetertallet på modellen og sammenlign det med dit hus’ indre areal. Man skal nemlig finde en model, der kan varme hele huset op – ellers nytter det ikke. Se mange forskellige Mitsubishi varmepumper på siden til gode priser, og kontakt kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål om, hvilken varmepumpe, du skal vælge. Mitsubishi varmepumper er helt klart et godt valg, for de støjer meget lidt og har ofte en høj SCOP værdi, som angiver hvor meget de kan varme i forhold til hvor meget strøm de bruger.