torsdag 18. april 2024

Her finder du bl.a. RW træpiller og Heatlets træpiller til skarpe priser

Udgivet : 12. oktober 2018

Her finder du bl.a. RW træpiller og Heatlets træpiller til skarpe priser

Hvis man leder efter træpiller af den bedste kvalitet og af de bedste mærker på markedet, så bør man helt sikkert vælge at kigge ind forbi Pillemadsen. Her forhandles der nemlig alt fra RW træpiller til Heatlets træpiller, der ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer. Man kan købe nu ved at klikke her på www.pillemadsen.dk.

RW træpiller af 100% rent træ

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn på den mest effektive måde, så bør man helt sikkert overveje at købe RW træpiller. Hos Pillemadsen forhandles RW træpiller af 100 % rent træ, og de er derfor at særdeles høj kvalitet, har en høj brændværdi og indeholder ganske lidt smuld. Det betyder, at man ikke skal skifte træpillerne så ofte, hvilket er med til at gøre, at man sparer på økonomien. RW træpiller forhandles hos Pillemadsen til en særdeles god pris, og man kan vælge imellem størrelserne 6 mm eller 8 mm. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og købe allerede i dag ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.pillemadsen.dk.

Heatlets træpiller i den bedste kvalitet

Hvis man gerne vil være sikker på, at man får købt træpiller af særdeles høj kvalitet, så bør man helt sikkert overveje at købe Heatlets træpiller. Hos Pillemadsen forhandles Heatlets træpiller, som er træpiller produceret af 100 % træ, som ingen tilsætningsstoffer indeholder, og som derfor har en særdeles god brændværdi. Det gør, at Heatlets træpiller er gode for økonomien. Træpillerne fås hos Pillemadsen i størrelserne 6 mm og 8 mm, og de leveres i sække med enten 10 eller 15 kilo. Prisen på pillerne er naturligvis også god, så man helt sikkert vil få høj kvalitet for prisen. Man kan kigge meget nærmere på udvalget ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.pillemadsen.dk.

Online på hjemmesiden www.pillemadsen.dk forhandles der et bredt udvalg af træpiller i den bedste kvalitet.