torsdag 18. april 2024

Her finder du bl.a. grønne tage og effektiv flammespærre i høj kvalitet

Udgivet : 08. oktober 2018

Her finder du bl.a. grønne tage og effektiv flammespærre i høj kvalitet

Hos Phønix Tag Materialer kan du bestille flotte og smarte grønne tage, og du kan også købe almindelige byggematerialer, som fx tagpap og flammespærre.

Grønne tage

Har du drømt om, at have planter voksende på dit hus? Så kik på de grønne tage hos Phønix Tag Materialer, hvor du kan finde super smarte løsninger, som helt sikkert er fremtiden. Det er smart at have et bevokset tag, fordi det reducerer vandafløbet fra taget med 50%, hvilket løser mange problemer med kloakering i takt med, at der kommer flere og flere kraftige vandskyl. Der er mange forskellige spændende designmuligheder, da du selv kan vælge imellem forskellige planter til dit tag, som er funktionelle og kan vokse under forholdene. Man køber plantemoduler, som installeres på taget med de dertil designede stålprofiler, og så lader man taget vokse til, hvorefter det vil stå grønt og frodigt året rundt. Grønne tage er fremtiden, da det kan løse nogle miljømæssige udfordringer, og det vil se fantastisk flot ud. Du vil helt sikkert elske at have et flot grønt tag på dit hus, for det vil se fantastisk flot og lækkert ud.

Effektiv flammespærre

Phønix Tag Materialer sælger også almindelige byggematerialer til tagbyggeri. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af tagpap og murpap. Her er lige det, du skal bruge for at lave et godt tag, og når du fx bruger tagpap til at lave tag med, så er det godt at have et lag flammespærre også, så du kan beskytte dit hus imod brand. Det er et lag, som lægges under tagpappet. Det består af sand, bitumen, glasfilt og folie, og det beskytter effektivt imod brand og ild. Der er mange gode grunde til at bruge flammespærre, for det er virkelig effektivt, og du kan købe flammespærre i ekstra høj kvalitet på phonixtagmaterialer.dk. Så er dit hus sikret imod ildebrand og vil helt sikkert være langt sikrere at bo i. Find lige de materialer, du skal bruge til dit nye tagprojekt på hjemmesiden, hvor priserne er gode og du kan købe det hele på én gang.