lørdag 28. maj 2022

Find et bredt udvalg af smukke indbygningsovne, pilleovne, pejse og andet på www.himmerlandspejsecenter.dk

Udgivet : 15. december 2019

Find et bredt udvalg af smukke indbygningsovne, pilleovne, pejse og andet på www.himmerlandspejsecenter.dk

Hos Himmerlands Pejsecenter finder du et bredt udvalg af Rais indbygningsovne og mange andre. Skal du bruge en pilleovn, så kan du selvfølgelig også finde det.

Udskift den gamle brændeovn med en mere økonomisk pilleovn

Himmerlands Pejsecenter sælger forskellige gode pilleovne til tilfredse kunder, og du kan være sikker på, at det er en god investering i forhold til din gammeldags brændeovn, som bruger alt for meget brænde i forhold til hvor meget varme den afgiver. En moderne pilleovn er langt mere økonomisk og økologisk end en gammeldags brændeovn, for den afgiver virkelig meget varme i forhold til hvor meget brænde den skal fodres med. Der er mange forskellige flotte modeller med glasplader, som gør det muligt at se og høre ilden og som giver et smukt syn i stuen, hvor det flakkende varme lys fra ilden kan brede sig i stuen og sprede god stemning. En pilleovn brænder træpiller, som selvfølgelig er lavet af træ, men som er presset under et enormt tryk, som gør at de får en meget høj brændværdi, altså at de kan brænde længe pr. vægt og som giver en stabil forbrænding.

Spred hygge med Rais indbygningsovn

Himmerlands Pejsecenter sælger mange forskellige pejseindsatser, indbygningsovne og brændeovne. Der er bl.a. et flot udvalg af Rais indbygningsovne i butikken, som virkelig laver nogle af de flotteste modeller på markedet. De bruger altid så store glasplader som muligt, for at give et flot udsyn til ilden, så både lyset og lyden slipper igennem og ind i stuen, hvor det spreder hygge at have gang i pejsen. Men det sætter også krav til forbrændingen at bruge glas på den måde, og det kan du være sikker på, at de har styr på, for Rais indbygningsovne er i super kvalitet. De bliver bygget i Danmark og er altid i super kvalitet, som holder for evigt. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og du kan selvfølgelig få dem bygget ind lige der, hvor det passer dig. Der er både hjørnemodeller og flade modeller. Læs mere om Rais indbygningsovne på hjemmesiden www.himmerlandspejsecenter.dk.