tirsdag 29. september 2020

FDB møbler og HAY boligtilbehør. Flot onlineudvalg på www.max-jessen.dk

Udgivet : 31. januar 2020

FDB møbler og HAY boligtilbehør. Flot onlineudvalg på www.max-jessen.dk

Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du altid et spændende udvalg af boliginteriør, fra en række kendte og roste mærker. Lige nu kan du blandt andet glæde dig til et flot katalog med FDB møbler, hvor du helt sikkert vil kunne finde en sofa der passer perfekt til din stue, eller måske en fin lænestol. Ovre i kategorien med HAY boligtilbehør er der ligeledes en masse gode produkter til dit hjem, som næsten med sikkerhed vil have interesse. Læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Køb FDB møbler til dit hjem

ILVA Max Jessen Terndrup er leveringsdygtige inden for en række gode møbler til dit hjem, fra kendte mærker der både kendes for høj kvalitet og funktionelle, lækre design. Lige nu finder du blandt andet et bredt udvalg af de populære FDB møbler i kataloget. I kategorien med FDB møbler kan du blandt andet købe sofaer, lænestole, bænke, taburetter og kommoder. Alle FDB møbler er gennemarbejdede kvalitetsmøbler, som er designet til at kunne holde til hverdagsbrug, og stadigvæk se flotte ud efter mange år. En ekstra fordel ved at handle FDB møbler og andre møbler hos forhandleren, er at man tilbyder gratis finansiering, og handler du for over 499,- er levering ganske gratis.

HAY boligtilbehør hos ILVA Max Jessen Terndrup

Foruden FDB møbler, har ILVA Max Jessen Terndrup blandt andet også et flot udvalg af HAY boligtilbehør på lager lige nu. Præcist ligesom FDB møblerne, er alle typer HAY boligtilbehør produkter som man kan have glæde af i mange år hvis man passer på dem. Der er særdeles mange fine produkter at vælge imellem i kataloget med HAY boligtilbehør, lige nu blandt andet sofaer, potter til planter, spiseborde og diverse lamper. Alt sammen i den velkendte HAY boligtilbehør kvalitet.

Klik forbi www.max-jessen.dk allerede i dag, hvis du gerne vil kigge nærmere på kataloget med HAY boligtilbehør, FDB møbler samt resten af det velassorterede katalog.