torsdag 23. september 2021

Bredt sortiment af udendørs fliser til indkørsel og naturskifer hos Inpro A/S

Udgivet : 16. december 2020

Bredt sortiment af udendørs fliser til indkørsel og naturskifer hos Inpro A/S

Inpro A/S har alt i natursten til både gulve, tag og facader. Læs om udvalget af naturskifer til bl.a. udendørs fliser til indkørsel her.

Naturskifer af højeste kvalitet

Inpro A/S har alt i natursten og samarbejder med stenbrud over hele verden, fra Kina til Sydamerika. De har et kæmpe showroom i Billund, hvor du kan se det store udvalg af røre ved stenenes overflader for at finde den rette til dit badeværelse, din terrasse, stuegulvet, køkkenbordet eller facaden på dit hus. Naturskifer er bl.a. en populær sten til mange formål, da den er enormt smuk og let at arbejde med. Den kan skæres med en almindelige vinkelsliber og er perfekt til både facader, bordplader, indendørs og udendørs fliser. Skifer kan både tromles, slibes eller være helt rustikt. Den naturlige lagdeling i stenen gør den unik til fliser, for når stenen brydes er den faktisk helt ”flad” og derfor kan man få store vandrette stykker til fx bordplader, som har den naturlige rustikke overflade. Naturskifer mister ikke farve, det falmer ikke og skal ikke vedligeholdes. Levetiden på naturskifer er meget lang, selv som udendørs flise eller facadebeklædning.

Udendørs fliser til indkørsel

Inpro A/S har et bredt udvalg af gode udendørs fliser til indkørslen eller terrassen. Der er både keramiske fliser i eksklusivt store størrelser, skifer, travertin, marmor og betonfliser. Når du skal vælge udendørs fliser til indkørslen, så skal de selvfølgelig være holdbare, og det er der mange natursten der er, og på www.inpro.dk kan du helt sikkert finde de rette. Der er mange flotte farver at vælge imellem, og når det er udendørs fliser så anbefales det ikke at man vælger helt hvide og blanke fliser, for de kan reflektere sollyset og gøre det nærmest umuligt at se. Hvis man bor sydligt skal man heller ikke vælge helt sorte fliser, da de bliver for varme om sommeren, men er i Danmark kan man sagtens vælge skifer som udendørs indkørsels fliser. Der er forskellige smukke typer skifer at vælge imellem i sortimentet til gode priser.